Artikel fra oktober 2022
Læs hele avisen

Til Liebherr efter 30 år med Volvo

22-10-2022

Peter Gravesen ny nordjysk distriktschef hos Johs. Møllers Maskiner A/S

Peter Gravesen, 45 år, er tiltrådt hos Johs. Møllers Maskiner A/S som ny distriktschef for Nordjylland.


Der er tale om et markant mærke-skift for Peter Gravesen, som nu skal beskæftige sig med Liebherr-maskiner. Han har nemlig været Volvo-mand i 30 år.


”Jeg har altid fulgt med udviklingen, når det gælder Liebherrs maskiner. Det er et stort kvalitetsmærke som jeg har haft stor respekt for og jeg glæder mig rigtig meget til at sælge disse maskiner. Samme respekt har jeg for firmaet Johs. Møllers Maskiner A/S, som har et rigtig godt ry for stor seriøsitet blandt maskinfolket”, siger Peter Gravesen.


Allerede da han forlod folkeskolen, var Peter Gravesen klar over, at han fremover skulle have noget med store maskiner at gøre. Han kom direkte ud af skolen og i lære på værkstedet hos Volvo. Siden blev han udekørende montør i en halv snes år og rykkede så ind i salgsafdelingen.


”Den 1. august var det 30 år siden, jeg startede hos Volvo, og så følte jeg, at det var tid til at tage hul på et nyt kapitel. Nu glæder jeg mig til kontakten med de mange nordjyske Liebherr-kunder i rigtig mange år fremover”, siger den nye distriktschef.


Når han ikke sælger entreprenørmaskiner, passer Peter Gravesen familiens landbrug med kødkvæg og nogle heste. Han brænder for foreningsarbejde og er i øjeblikket næstformand i AaB Ishockey og kasserer i det lokale vandværk. Han er gift med Susanne, og tilsammen har parret tre børn mellem 18 og 20 år.

 

Billedtekst:

 

Peter Gravesen – ny Liebherr-distriktschef i Nordjylland for Johs. Møllers Maskiner A/S. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk