Artikel fra maj 2020
Læs hele avisen

To gange 25 år hos Bay Christensen

03-06-2020

Dobbelt juBaylæum i Rønnede

Stort set samtidig har to medarbejdere rundet 25 års ansættelse i maskinfirmaet Bay Christensen i Rønnede. Altså dobbelt 25 års juBaylæum.


Begge jubilarer har deres daglige dont med reparation og service hos Bay Christensen, hvor de begge er entreprenørmaskinmontører.


Lars Jørgen Jensen tog sig lidt af et maskinmæssigt stilskifte, da han rykkede ind i Rønnede. Han blev udlært landbrugsmaskinmekaniker i 1983 i den daværende Dalby Maskinforretning. Siden var han i det daværende D-Center Ringsted i 10 år, inden han droppede traktorer og mejetærskere. I stedet begyndte han at skrue i rendegravere, minigravere, minilæssere og gummigeder af mærkerne Giant, Takeuchi og Case hos Bay Christensen A/S.

I dag servicerer Lars Jørgen Jensen kunder overalt på Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

 

Stort skift

Også den anden jubilar, Niels Visti, er oprindelig uddannet landbrugsmaskinmekaniker. Det var i den daværende J. M. Svendsens Maskinforretning, hvor han blandt andet arbejdede med Dronningborg-mejetærskere og Fiat-traktorer.


”Det var et stort skift at komme til at arbejde med entreprenørmaskiner. En fordel ved det er, at arbejdet er mere jævnt fordelt hen over året, end det er med især høstmaskiner”, siger Niels Visti.


Billedtekst:

To gange 25 år med reparation og service af entreprenørmaskiner hos Bay Christensen A/S. Lars Jørgen Jensen (til venstre) og Niels Visti.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk