Trafiksikkerhed er ikke et 8 til 16-job

04-10-2018Sjællandsk firma har specialiseret i at levere beskyttelse af arbejdsområder og vejens folk

Der var ikke mange maskiner at spotte på stand nummer 23,1 på Maskiner under Broen. Men masser af sikkerhed for folk, der arbejder med maskiner, når store og små veje skal repareres og forbedres rundt om. Det handler nemlig om sikkerhed og beskyttelse for virksomheden Traffics med hjemsted i Gadstrup ved Roskilde. Beskyttelse af arbejdsområder på og ved vejen og af vejens folk.

Traffics excellerer i alle former for afspærringer og skiltninger, der kan være relevante i forbindelse med vejarbejder. Firmaet opbygger selv skiltevogne og stødpudevogne. Hovedparten af det øvrige produktsortiment kommer fra andre producenter, men skrues i bogstavelig forstand sammen til de optimale løsninger af direktør Christian Dam og hans 25 medarbejdere.

 

Mindst mulig gene

”Vi leverer hele pakken med tilladelser, skilteplaner, rådighedsansøgninger og materiel. Hele trafikprojektet. Entreprenørfirmaerne kan leje det hele eller blot dele af en løsning, og vi kan sætte det hele op. Og det er ikke et 8 til 16-job. Som oftest rykker vi ud uden for spærretiderne, når der er mindst mulig trafik at genere”, forklarer Christian Dam.

Det er 12 år siden, han startede i det små med at levere afspærringer. Det var for Danmarks Radio, som havde behov for at spærre af og få sikkerhed i forbindelse med filmoptagelser. Da det viste sig, at Christian Dam kunne løse opgaverne, fulgte der snart flere med.

I øjeblikket har Traffics gang i et motorvejsprojekt ved Holbæk, hvor Gadstrup-firmaet står for al trafik med dialog med Vejdirektoratet og entreprenøren.

 ”Vi har forhandling af alle typer afspærringsmateriel fra kegler til fartbump og hegn. Grejet kan enten købes eller lejes. Det er altid kunden, der bestemmer, hvordan kagen skal skæres”, siger Christian Dam.

 

Søster laver skilte

”Det handler altid først og fremmest om at skabe et sikkert arbejdsmiljø for de folk, der skal arbejde på de forskellige steder. Med vores efterhånden meget store erfaring skal vi hver gang finde frem til den absolut bedste løsning til at beskytte mandskabet på vejene”, fastslår Traffics-direktøren.

Traffics ejes af entreprenørvirksomheden Arkil, og dermed er firmaet medlem af en lidt større familie inden for trafiksikring. Arkil ejer nemlig også søsterfirmaet InfraGroup i Ringe på Fyn, som producerer skilte og trafiktavler.

”Hos Traffics producerer vi ikke selv vejtavler, men køber naturligvis hos InfraGroup. Trafikværnene importerer vi. Traffics har forhandlerrettighederne til de tyske ProTec-værn”, siger Christian Dam.

Billedtekster:

1.

Christian Dam og hans mandskab hos Traffics rykker ud med materiel til at beskytte vejfolk over hele landet.

2.

Sikkerhed ved vejarbejde kræver et omfattende arsenal af forskellige grej til både afspærring og skiltning. Christian Dam havde et repræsentativt udvalg med på Maskiner under Broen.

3.

Traffics råder over afspærringshegn nærmest i bundter. Her direktør Christian Dam med en stak på firmaets stand på Maskiner under Broen.

Læs mere på
traffics.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk