Travle dage for Stemas

31-01-2024
Del artikel på

Der var gang i både Wacker Neuson og Weidemann til Kloakmessen og åbent hus

En erfaren stab af Stemas-folk fik sved på panden på to dages travl kloakmesse i Messe C i Fredericia, og samtidig holdt kolleger åbent hus på hjemmebane i Stemas’ afdeling lidt sydligere i Fredericia. Stemas Fredericia forlængede maskin-kiggeriet for interesserede, der ville mere end Kloakmessen, og det var ikke uden resultat.

”Da vores kolleger begyndte at lukke ned efter en lang messedag, bød vi til åbent hus i Fredericia-afdelingen. Det lå jo lige til højrebenet at give interesserede muligheden for lidt ekstra-tid med Wacker Neuson- og Weidemann-maskiner, når de nu var kommet til byen. En af gæsterne kvitterede med bestilling af en Weidemann-minilæsser”, fortæller salgskonsulent Kasper Elvekjær i Fredericia-afdelingen.

 

Travlhed i kloakken

Det var dog hans kolleger i Messe C, der oplevede den voldsomste travlhed. Begge messedage vrimlede det med besøgende både på messen og på de to Stemas-stande. Der var nemlig Wacker Neuson og Weidemann at se såvel ude som inde. Og inde i den store messehal var Stemas også to steder.

”Kloakmessen fulgte den grønne trend og etablerede et areal til demonstration af el-drevne maskiner. Det benyttede vi os af og præsenterede både minigraver og forskellige komprimerings-maskiner fra Wacker Neuson. Det var absolut ikke forgæves. Vi solgte både pladevibratorer og stampere på Kloakmessen”, siger salgskonsulent Peter Røjkjær.


Billedtekster:

Salgskonsulent Poul C. Pedersen gav en hånd med ved åbent hus-arrangementet i Stemas-afdelingen i Fredericia. Og fik en ordre på en Weidemann-læssemaskine

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk