Tre blev direktører og tre blev chefer

04-10-2017

Seks udnævnelser hos JMM Group

Der var anledning til masser af kollegiale lykønskninger på Stemas-standen på Have & Landskab i Slagelse. JMM Group, som Stemas er en del af, har udvidet direktionen i JMM til fire medlemmer og samtidig udnævnt flere nøglemedarbejdere til nye positioner.

Udvidelsen af direktionen er led i JMMs langsigtede sikring af kontinuitet i og udvikling af virksomhedsgruppens ledelsesstruktur. Samtidig sikrer udvidelsen af direktionen et langsigtet engagement i virksomheden også fra de nyudnævnte direktører.

Alle direktionsmedlemmer er samtidig aktionærer i JMM Group.

Leif Rudebeck Petersen er blevet udnævnt til salgsdirektør i Johs. Møllers Maskiner A/S. Han vil fortsat have ansvar for selskabets samlede salgsafdeling i Danmark og for afdelingen i Rønnede.

Robert Kjærgaard er udnævnt til salgsdirektør i Stemas A/S og har fortsat det operative ansvar for Stemas-aktiviteterne i både Danmark og Norge.

Jan K. Møller er udnævnt til økonomidirektør i JMM Group, og han vil fortsat have ansvaret for koncernens samlede aktiviteter inden for økonomi, administration, personale og IT.

De tre nyudnævnte direktører og tillige aktionærer havde lidt ekstra bagage i form af vingaver med til Have & Landskab, hvor de benyttede lejligheden til at ønske tre medarbejdere tillykke med nye chef-titler.

Vibeke Søgaard er udnævnt til salgschef i Stemas A/S med ansvar for sælgere og forhandlere i Stemas.

Michael Jørgensen er udnævnt til salgschef i Johs. Møllers Maskiner A/S og har ansvar for en del af sælgerstaben, samt produktansvar for industri- og læssemaskiner fra Liebherr.

Henrik Bach Jensen er udnævnt til servicechef i Stemas A/S og har ansvar for den samlede serviceorganisation i Stemas. 


Billedtekst:

Tre nyudnævnte direktører i JMM Group og tre nyudnævnte chefer. Fra venstre er det salgsdirektør Robert Kjærgaard, Stemas A/S, servicechef Henrik Bach Jensen, Stemas A/S, salgschef Michael Jørgensen, Johs. Møllers Maskiner A/S, salgschef Vibeke Søgaard, Stemas A/S, økonomidirektør Jan K. Møller, JMM Group, og salgsdirektør Leif Rudebeck Petersen, Johs. Møllers Maskiner A/S.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk