Artikel fra november 2016
Læs hele avisen

Tredje generation holdt jubilæum

25-11-2016Erenfred Pedersen fejrede 50 års jubilæum

Erenfred Pedersen A/S blev etableret i 1966, af de nuværende ejere, Martin og Thomas Brinkmann Pedersens farfar.

Virksomheden er grundlagt med handel med udenlandske maskiner. Blandt andet havde virksomheden allerede fra begyndelsen import og forhandling af Atlas Copco, som fortsat i dag er et af de centrale agenturer.

I de første mange år af Erenfred Pedersens levetid var firmaet nordjysk. Først ved overtaglene af Dansk Winex i slutningen af 1980’erne blev virksomheden landsdækkende og har i dag afdelinger i Hedehusene, Kolding og Aalborg alle steder med butikker med et bredt sortiment til bygge- og anlægssektoren, og samtidig tilknytning af sælgere af de centrale agenturer som Atlas Copco vibrationsmateriel og asfaltudlæggere, Cobelco gravemaskiner, Kramer læssemaskiner og Twaites dumpere.

- Vi har udvidet løbende med flere agenturer, og vi har i dag en god blanding af småmateriel og større maskiner. De større maskiner håndteres af andre medarbejdere end butiksvarerne, og det er vigtigt at understrege, siger salgsdirektør og medindehaver, Thomas Brinkmann.

- Vi arbejder med højkvalitetsprodukter, og beskæftiger os konsekvent med topbrands hele vejen rundt. Det vil vi hellere end at gå i bund med priserne for et eller andet produkt fra et land, hvor det er billigt at producere.

- Vi har et ret unikt koncept, som jeg ikke rigtig tror, at der er andre, der har. Vi har både småting og de helt store maskiner, siger Thomas Brinkmann.

De tre åbent hus arrangementer i Aalborg, Kolding og Hedehusene var velbesøgte, og der var ekstra mange aktiviteter og tilbud i anledning af jubilæet
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk