Udsigt til sne i Lemvig

03-06-2022Egholm arbejder på at tilføje en ny sneslynge til vinterprogrammet

Vestjysk vinterstemning er så småt ved at brede sig i Lemvig. I hvert fald på Transportvej i byens industrikvarter, hvor en af Lemvigs stoltheder har adresse. Der arbejdes på en udvidelse af vinterprogrammet for Egholm-redskabsbærerne.

”Vi lancerede en stor opdatering af vintertilbehøret til City Ranger 3070 for godt et år siden, blandt andet med en 600 liter salt- og grusspreder, svingbar kost og sneplov. Nu gælder det en ny sneslynge til vores mellemste maskinmodel, Egholm City Ranger 2260. Vi regner med at have en prototype klar til juni”, fortæller salgschef Henrik Munk.

 

Vinter-succes

Vinterpakken til den store City Ranger 3070 er blevet en succeshistorie. Der har været god efterspørgsel, ikke mindst i lande, der rammes mere stabilt af snefald end Egholms hjemland. Tyskland er fabrikkens største marked, og mange maskiner med vintergrej kører rundt i det sydtyske. Men også Østrig og Schweiz tager for sig af de vestjyske retter.  

De to City Ranger-modeller 2260 og 3070 er de største maskiner, Egholm producerer. Tillige laver fabrikken Park Ranger 2150, som i mere end 25 år har været en sællert med flere end 6000 maskiner.

For et par år siden kom så storebror 3070, som blev rustet til vintertjeneste med de fire nye redskaber i januar 2021. En sneplov designet til at fjerne op til 400 mm tung sne, en V-plov til tungere og iset sne. Tillige den svingbare kost og salt- og grussprederen.  

 

Sommer på Fyn

Ikke alt er gået i vinter-mode i Lemvig. Egholm-folkene er så småt ved at forberede sig til sommerens grønne maskin-begivenhed, brancheforeningen Maskinleverandørernes messe Maskiner under Broen ved Middelfart.

Messen har på forhånd sikret sig ny rekord i antallet af udstillere, og udstillingsarealet udvides betragteligt, fordi den hidtidige rekord allerede er pulveriseret. Det er tredje gang, arealet under Lillebæltsbroen kommer til at stå i fuldt maskin-flor, og det bliver tredje gang, Egholm er med.

”Vi ser frem til Maskiner under Broen, hvor vi vil vise et bredt udsnit af vores maskiner og materiel. Begge de to første gange har vi oplevet en rigtig fin kvalitet i de besøgende, så det er virkelig en messe, vi gerne er med på”, siger salgschef Henrik Munk.

Maskiner under Broen afvikles onsdag den 24. og torsdag den 25. august.

 

Billedtekster:

1.

Egholm City Ranger 2260 er allerede godt forsynet med vinterudstyr, men kan se frem til også at få en ny sneslynge.

2.

City Ranger 3070 arbejder sig igennem snemasser på en af Egholm sydligere eksportmarkeder.

3.

Den mindste af redskabsbærer-trekløveret, Park Ranger 2150, med V-plov.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk