Artikel fra september 2018
Læs hele avisen

Under broen – over forventning

04-10-2018
Hvad siger udstillerne om Maskiner under Broen

Nye kontakter

Direktør Birger Pedersen, Timan:

”Vi havde en rigtig god messe. Der måtte naturligvis godt have været lidt flere mennesker, men det er ikke mængden, der er afgørende, og kvaliteten af de besøgende var fin. Vi fik nye kontakter og også direkte aftaler om demo’er af maskiner, så nu ska vi hjem og lægge en køreplan. Hele konceptet med Maskiner under Broen fungerer hammergodt. Der er god plads, messen er afslappet, og der er folk til at hjælpe med at løse praktiske problemer”.

 

Over stok og sten

Salgschef Flemming Christensen, Kärcher:

”Andendagen var klart bedre end førstedagen med flere gæster og mere konkret interesse. Men i øvrigt er jeg helt ligeglad med, hvor mange, der har været. Det er uden betydning, når bare det er de rigtige, der er kommet. Og det er gik over stok og sten fra midt formiddag til omkring 14-tiden. Jeg havde slet ikke tid til at komme rundt og kigge hos de andre udstillere. Jeg tror, at Maskiner under Broen er kommet for at blive. Kärcher er i hvert fald med også næste gang”.

 

 Solgte flere maskiner

Direktør Ole Hosbond, Sønderup Maskinhandel:

”Det er jo vanskeligt at være andet end tilfreds. Vi solgte et par de største tohjulede og en fjernstyret klipper direkte på messen. Det var salg, som vi ikke var klar over på forhånd. På vores stand har vi haft masser af besøgende. Det føles af rigtig mange flere end for to år siden. Og det er de rigtige, der kommer. Nemlig kunder til vore maskiner”.

 

Salg og demo’er

Direktør Ib Hansen, BIMAS:

”Man ser jo altid gerne, at der var kommet lidt flere mennesker. Men der har virkelig været kvalitet over de besøgende. Dem der kom, var meget konkrete, og vi solgte flere maskiner – blandt andet en dumper. Samtidig har vi aftale en række maskindemonstrationer, som vi nu tager fat på at planlægge. Hele arrangementet var godt. Det er nemt at køre til og fra udstillingen, både som besøgende og som udstiller. Og så er det rigtig dejligt, at arrangørerne har været behjælpelig med alt”.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk