Artikel fra juni 2020
Læs hele avisen

Vi ses under broen – i avisen

29-06-2020

Maskin- & Materiel Magasinet giver udstillerne mulighed for at vise maskiner frem uden risiko for corona-smitte og dårligt vejr

”Nye udstillere strømmer til Maskiner under Broen 2020” lød det glade budskab fra brancheforeningen Maskinleverandørerne – Park, Vej & Anlæg i slutningen af november i fjor. Og hele den grønne sektor begyndte at glæde sig til maskinudstillingen i Middelfart i august.


Så fulgte det helt store hak i tuden den 7. april i år: ”Maskiner under broen 2020 bliver aflyst”. Corona var stærkest og satte effektivt en stopper for forventninger og drømme.


Corona-virussen havde bare ikke taget højde for Maskin- & Materiel Magasinet. Vi giver Maskiner under Broen-udstillerne mulighed for at vise deres maskiner frem i avisens spalter. I august-udgaven dedikerer vi plads til at drille corona og præsentere de maskiner, som messens udstillere ellers ville have vist på deres stande ved Lillebælt. Det bliver med knapt så megen duft af grønt græs, men til gengæld med garanti for, at maskiner og materiel kan nydes i fulde drag, uanset vejret.


Så kære Maskiner under Broen-udstillere: Send en mail med oplysninger om maskiner, materiel, tilbehør og andet, der skulle være vist på messen – og husk også nogle billeder. Send til: redaktionen@mmm-online.dkog husk navn og telefonnummer på jeres kontaktperson. Vi forbeholder os ret til at redigere materialet. Da der ikke er ubegrænset plads i avisen, kommer maskinerne med efter ”først til mølle”-princippet.


Vel mødt til Maskiner under Broen i Maskin- & Materiel Magasinet i august.

 

Billedtekst:

 

Nu kan publikum snart strømme til Maskiner under Broen igen – i Maskin- & Materiel Magasinet. Vi inviterer udstillerne til at vise maskinerne til den corona-ramte messe i avisen i august.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk