Artikel fra marts 2021
Læs hele avisen

Volvo-makkere med elektriske forventninger

05-05-2021

Nyt forretningskoncept viste sig bæredygtigt

Der er elektriske forventninger mellem Volvo-partnerne Sylvester A/S og Volvo Entreprenørmaskiner A/S. Tom Sylvester, indehaver af Sylvester A/S, og Jan Stormgaard, salgschef hos Volvo Entreprenørmaskiner, ser sammen frem til at præsentere flere nye og spændende produkter i 2021. Ikke mindst er der store forventninger til de to nye, elektriske maskiner ECR25 og L25Electric.

”Det er to modeller, vi har ventet længe på, da vi mener, at de kommer til at dække et stort behov på markedet”, siger Tom Sylvester.

”Det er vores opgave hos Volvo, sammen med Sylvester, at fortælle vores fælles kunder om de mange anvendelsesmuligheder, der er i elektriske maskiner. Hos Volvo har vi meget fokus på bæredygtighed og hele den grønne omstilling”, siger Jan Stormgaard.

Foruden de elektriske maskiner, har der været travlhed hos konstruktørerne hos Volvo med at skrue, justere og opgradere et par kendte maskiner i programmet. Såvel ECR50 som ECR58 h ar fået betydelige løft både teknisk og designmæssigt. Det har kastet den prestigefyldte designpris Red Dot Award af sig til ECR58.

 

Fire år sammen

Det er fire år siden, Volvo Entreprenørmaskiner A/S og Sylvester A/S besluttede at forene kræfterne i et partnerskab om salg af Volvos kompakte maskiner i Danmark. Der var tale om et helt nyt, fælles forretningskoncept for de to firmaer. Volvo havde brug for en kompetent og branchekendt partner i forbindelse med salg af kompaktmaskiner, og valget faldt så på Sylvester A/S med adresse i Kolding.

”Fra starten har det været et krav fra Volvos side, at kunder hos Sylvester A/S skal opleve det samme høje  niveau, som Volvo Construction Equipment stiller som krav til hele det verdensomspændende forhandlernet. For at understøtte denne ambition, er Sylvester A/S også på en række områder blevet ligestillet med andre Volvo-forhandlere”, fortæller salgschef Jan Stormgaard.

 

Direkte adgang

”Vores direkte adgang til Volvos efteruddannelse har betydet, at vi altid er opdateret omkring de nyeste modeller og teknologier, som Volvo arbejder med. Vi er koblet direkte op på Volvo CE’s Learningcenter på fuldstændig samme måde som ansatte i Volvo Entreprenørmaskiner”, forklarer Tom Sylvester.

Sylvester-folkene i Kolding har direkte adgang til den tekniske support hos såvel Volvo Construction Equipment som hos Volvo Entreprenørmaskiner. Det betyder, at firmaet altid har en direkte teknisk livlinje, hvis det viser sig nødvendigt.

 

Ingen parallelle

”Det er naturligvis også den fulde Volvo-pakke, man får ved at bruge de autoriserede kanaler. Vi er opmærksomme på, at Volvo er et af de mest parallelimporterede mærker i entreprenørmaskiner. Det tyder jo på, at danske kunder synes, at Volvo er fantastiske maskiner og gode handelsvarer. Men når man investerer i en Volvo hos en parallelimportør, får man ikke den medfølgende ekspertise og den fulde pakke, der altid ligger bagved, når Volvo og Sylvester leverer”, siger salgschef Jan Stormgaard.

”Dermed er der også sikkerhed for, at maskinen kommer i den danske standard og ikke er bygget og udstyret til det tyske, engelske eller et andet marked. Parallelimport af Volvo-maskiner er ikke et nyt og stort problem for os. Det har jo altid eksisteret. Men vi vil naturligvis hellere selv stå for salget, så køberne véd,  hvad de går”, siger Jan Stormgaard.


Billedtekst:

Både Tom Sylvester, der er indehaver af Sylvester A/S (til venstre) og Jan Stormgaard, som er salgschef hos Volvo Entreprenørmaskiner, ser frem til de nye, elektriske modeller.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk