Artikel fra september 2021
Læs hele avisen

Yanmar på el og to hjul

07-09-2021

Tre nye gravemaskiner fik konkurrence på HL21

Maskinbranchen er godt i gang med at gøre sig selv elektrisk. Da Maskiner A/S på Have & Landskab præsenterede tre nye gravemaskiner, fik de konkurrence af to specielle Yanmar-tingester, som var anderledes på alle punkter. Dels var de tohjulede, dels var de røde, dels var de uden kabine, og dels var de altså elektriske.

”Vi benyttede messen til at lave en lille gimmick med to flotte Yanmar-løbehjul. Gæsterne kunne tilmelde sig vores nyhedsbrev på messen og derefter være med i lodtrækningen om de to løbehjul. Det var ganske populært. Men det var nu tydeligt, at de professionelle entreprenører og maskinførere foretrak vores nye Yanmar-modeller på larvebånd”, fortæller marketingmanager Mathilde Frandsen hos Maskiner A/S.

To af de tre nye gravemaskiner var med i Slagelse. Nemlig Yanmar SV15 og Yanmar SV19 på 1,5 og 2 tons. Når Maskiner A/S stiller op til E&H i Herning, satser firmaet på også at have den mellemste Yanmar SV17 med. Hele trekløveret klarer den nyeste Stage V-motoreksamen med maskineri af egen avl på Yanmars motorfabrik. 

 

Billedtekst:

Nye Yanmar-gravemaskiner i Slagelse. Henholdsvis SV15 og SV19. Marketingmanager Mathilde Frandsen regner med at have også SV17 med på E&H i Herning. Indtil da kører hun elektrisk Yanmar på to hjul.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk