Yderligere power på knusning og sortering

13-06-2018Udstillerne af de største maskiner har stukket hovederne sammen og lagt en plan

De har en plan. Der skal bruges knusere, neddelere og sorteringsanlæg og en kendt mand med en mikrofon. Aktionen starter klokken 10.00. Og klokken 12.00. Og klokken 14.00. og Klokken 16.00.

Bortset fra de mange klokkeslæt, kunne det godt have været Egon Olsen, der havde fostret planen. Det er det ikke. Det er leverandørerne af de største maskiner, der udstilles på E&H 2018. De har stukket hovederne sammen efter messen i 2015. Og altså lagt en plan.

”Vi har holdt flere møder for at evaluere E&H 2015 og få en snak om, hvordan vi kan gøre det endnu bedre. Det gik nu ellers ganske godt sidst. Men hvis det kan blive bedre, så vil vi gøre det”, fortæller afdelingschef Klaus Meldgaard hos Meldgaard Handel, som selv møder med både knusere og sorteringsanlæg til messen.

”Under E&H 2015 var vi alle meget tilfredse med demonstrationsområdet, hvor knusere, neddelere og sorteringsanlæg blev demonstreret. Alligevel laver vi altså en række forbedringer til E&H 2018. Dels intensiverer vi hyppigheden, således at der bliver fire demonstrationer hver af dagene i stedet for tre, som vi havde for tre år siden. Og tidspunkterne bliver altså klokken 10, 12, 14 og 16”, siger Klaus Meldgaard.

 

Stephensen speaker

Journalist Ole Stephensen med en fortid både som tv-vært og skuespiller har fået genvalg som speaker, men får bedre grej til rådighed denne gang. Der bliver bedre volumen på højttalerne, så alle får mulighed for at høre kommentering og interviews gennem maskinlarmen.

”Samtidig kommer vi under vore interviews under demonstrationerne til at stå på forhøjninger, således at vi også bliver synlige, og alle kan både se og høre os”, fortæller Klaus Meldgaard.

De deltagende maskinfirmaer har delt demonstrationsområdet op således, at der er fire der knuser beton og to der neddeler have-/park- og grenaffald.

Deltagerne med betonknusning bliver Meldgaard Handel, Wirtgen Denmark, Scantruck og Benzin. Have-/park-affaldet tager OP System og Vermeer sig af. 

Billedtekster:

1.

De store grovæderes og sorterers demo-område var populært i 2015, og alt tegner til, at maskinfirmaerne kan gentage succesen.

2.

Ole Stephensen styrer igen mikrofonen. Her interviewer han Scantrucks Morten Gren Pedersen ved E&H i 2015.

3.

Store, brummende, knusende maskiner kalder på interesse fra såvel store som små. Leverandørerne af de store maskiner har sammen lagt en plan, der skal gøre dette års demonstrationer endnu bedre end for tre år siden.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk