Zeppelin er landet

13-02-2020


Der gik kage i det da den tyske kæmpekoncern kom på plads i Danmark

Tyskbaserede Zeppelin er gået i luften over Danmark – og er landet godt og sikkert både i Brøndby og Skejby ved Aarhus. Pon Equipment-skilte er skiftet ud med Zeppelin, og selskabet selv har markeret skiftedagen med et såkaldt Townhall-møde på hovedadressen i Brøndby.

Her gik i bogstavelig forstand kage i det fra starten. En stor lagkage bød Zeppelin velkommen til Danmark – eller også var det Zeppelin der bød velkommen til Zeppelin. Mødet markerede, at den danske Caterpillar-importør er nået i mål som ny Zeppelin-gren efter tre måneders intensivt arbejde.


Zeppelin har overtaget både forhandling og service af Caterpillars produkter såvel i Danmark som Grønland og Sverige. Alle steder er Pon skiftet ud med Zeppelin. Også maskinstyringssystemer og laser-grej fra Sitech er gået med i handelen.

I forvejen var Zeppelin verdens største distributør af Caterpillar-produkter. Nu er kæmpen så blevet endnu større. Den nu tidligere Cat-repræsentant i Danmark, hollandske Pon Equipment, har stadig agenturerne i Holland og Norge.

 

Billedtekst:

1.

Den hidtidige danske Cat-topchef, Annette Jacobsen, var i tophumør på Townhall-mødet i Brøndby. Hun er indtrådt som administrerende direktør for Zeppelin Danmark A/S, efter at have været administrerende direktør for Pon Equipment.

2.

Der gik seriøst kage i festlighederne, da de nyslåede Zeppelin-folk fejrede landingen i Danmark.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk