Zeppelin klar med Skejbys svar på Malaga

13-10-2020
Den danske Caterpillar-forhandler laver sit eget center til demo, træning og kalibrering af maskiner

Verdens største producent af entreprenørmaskiner, Caterpillar, har sit internationalt kendte Caterpillar Demonstration & Learning Center i Malaga ved Costa del Sol i det sydlige Spanien. Nu har Caterpillars danske forhandler, Zeppelin Danmark, også sit eget center til demonstrationer, træning og kalibrering samt klargøring maskiner. Ikke med palmesus og lette briser fra Middelhavet, men dog med kort afstand til Aarhus-Bugten.


”Vi kan godt kalde det en mini-mini-udgave af Malaga-centret – og måske tilføje yderligere et mini eller to. Visionen er nemlig den samme, og vores nye Zeppelin Danmark Demo- og Træningscenter kommer til at udfylde flere vigtige funktioner”, fortæller produktchef Anders Thomsen hos Zeppelin Danmark.


”Vi har i lang tid haft et stykke jord liggende ubenyttet hen. Vi bøvler ofte med kalibrering som en del af klargøringen af maskiner, hvor vi har behov for at kunne lave nogle store sving. Vi skal gerne bruge en radius på 25 meter. Samtidig får de nye maskiner til stadighed mere avanceret teknologi ombord. Der kommer hele tiden nye tiltag og opdateringer, som det er vigtigt, at vi holder os selv opdaterede på for at kunne yde kunderne den optimale service”, siger Anders Thomsen.

 

Fra jordbunke til demo-center

”Endvidere er det rigtig godt at have et areal, hvor kunderne kan blive rigtig fortrolige med deres nye maskiner og samtidig have Zeppelin-folk inden for rækkevidde til at afklare spørgsmål”, siger produktchefen.


Alle elementerne samles nu i det, der tidligere var en stor bunke jord bag maskinfirmaet i Skejby i det nordlige Aarhus. Jordbunken er lagt ud som volde omkring demo-arealet, som belægges med skærver, så der er mulighed for at køre hele året.


”På længere sigt regner vi med også at lave nogle træningspakker, som yderligere skal optimere kundeoplevelsen hos Zeppelin. Det er næste step. Nu skal vi lige helt på plads med demo- og træningscentret, hvor vi også allerede har kalibreret de første maskiner. I hverdagen er det indtil videre hovedsagelig vores montører og maskinstyringsfolk, der bruger de nye facilitet. På sigt er det overordnede mål, at vi bedre kan overlevere gode oplevelser og informationer”, siger produktchef Anders Thomsen.

 

Billedtekster:

1.

Zeppelin Danmark Demo- og Træningscenter er ved at være klar ved den danske Cat-importørs jyske hovedkvarter i Skejby.

2.

En tidligere jordbunke er blevet til volde omkring arealet, som også flittigt vil blive brugt til kalibrering og klargøring af maskiner.

3.

Produktchef Anders Thomsen i vognen på det nye demo- og træningsareal. Planen er at udstyre den med tv-skærm, så det bliver muligt for mindre grupper at følge maskinerne på demo-arealet.

4.

Produktchef Anders Thomsen (til højre) sammen med klargøringsmontør Thomas T. Møller, som er en af de Zeppelin-folk, der allerede har haft glæde af, at der nu er plads til store sving, når der skal klargøres.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk