Zeppelin underviser maskinførerne i at bruge de avancerede teknologier

14-02-2024
Del artikel på

Det første af tre hold maskinførere fra Aarsleff – otte maskinførere og to maskininstruktører – fik for nylig opfrisket deres viden, om hvordan de bedst udnytter teknologierne og funktionerne i Cats gravemaskiner.


Selvom nogle af maskinførerne allerede havde kørt en del timer i deres maskine, så var der alligevel nogle af de mange funktioner på de avancerede maskiner, der trængte til at blive belyst. De fik således en gennemgang af alle assistprogrammerne samt hjælp til, hvordan de selv hurtigt kan justere nogle indstillinger og dermed tilpasse maskinen efter den enkelte maskinførers behov og ønsker.


Der var en god dialog, og Zeppelins instruktør, Jørn Nørgaard besvarede maskinførernes spørgsmål og tog hånd om de udfordringer, som maskinførerne støder på i hverdagen.


– Netop Cat´s Next-Gen gravemaskiner har så stor mængde ny teknologi, at det vil være en udfordring for de fleste at anvende assistprogrammerne og indstillingsmulighederne, som fx elektronisk forstyring giver, uden en instruktion, siger instruktør Jørn Nørgaard, Zeppelin Construction.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk