25-års jubilæum for tre Manitou-sælgere

03-06-2022
Del artikel på

Scantrucks salgsstyrke for Jylland og Fyn ”ramt” af usædvanlig tripple-begivenhed

Det går helt i Kinderæg med ”Jamen, det er jo hele 3 ting på én gang” for Scantruck A/S. Fredag den 10. juni er den store maskinimportørs hovedkvarter i Skive ramme om en højst usædvanlig begivenhed. Jamen, det er jo ikke kun ét 25-års jubilæum med Manitou – det er hele 3 jubilæer på én gang.

Inde i Scantrucks Manitou-jubilæums-kinderæg sidder distriktschef for Manitou i Vestjylland Hugo Sterring, distriktschef for Manitou på Fyn og i Sønderjylland Otto Madsen og distriktschef for Manitou i Nord- og Østjylland Freddy Lange Nielsen. Alle tre har solgt maskiner hos Scantruck i 25 år. Og alle tre har solgt franske Manitou.

”Det er en meget usædvanlig begivenhed, at alle tre distriktschefer for Jylland og Fyn runder et kvart århundrede hos Scantruck samtidig. Som virksomhed er vi særdeles stolte af, at så gode og dygtige medarbejdere har valgt Scantruck som deres arbejdsplads i så mange år. Og heldigvis er de jo slet ikke færdige endnu”, siger salgschef Claus Bjerregaard.

”Mange steder slides sælgere op af firmaet, og mange steder slides firmaet af sælgerne. Men åbenbart ikke hos Scantruck. Her løber man heldigvis ikke af pladsen i utide. Det er en cadeau til både Hugo, Otto og Freddy – og vel også til Scantruck”, vurderer salgschefen.

 

Jagerfly

De tre jubilarer er fælles om at have solgt Manitou-maskiner for Scantruck i hobetal. Men de kom til firmaet med vidt forskellige baggrunde.

Hugo Sterring er 57 år og uddannet automekaniker. Derefter blev han flymekaniker på Flyvestation Karup. Da Scantruck byggede i Skive, blev han manden, der startede serviceafdelingen helt fra bunden. Når han talte serviceaftaler med kunderne, solgte han ofte en mandskabskurv eller en skovl. Og efter nogle år rykkede han fra serviceafdelingen til salgsafdelingen.

 

Australien

Otto Madsen er også 57 år og er uddannet entreprenørmaskinemekaniker. Han var også med til at rykke firmaet og Manitou-forhandlingen fra start-adressen hos moderfirmaet N.C. Nielsen A/S til Scantruck-nybyggeriet på Katkjærvej i Skive.

”Han var montør i 15 år med et par år som servicesupporter og et halvt års tid som værkfører. I 2012 begyndte han at sælge maskinerne i stedet for at skrue i dem. 

 

Brugt Audi

Freddy Lange Nielsen er 60 år og uddannet kommis i Købmandsgården i Klejtrup ved Hobro. Derefter blev han afdelingsleder på en tagstenfabrik og siden brugsuddeler et års tid, inden kan kom til at sælge babyartikler og dyreartikler. Siden skiftede han produktgruppe til chokolade, inden han i 1997 gik på jagt efter en brugt Audi og kom hjem med et job som gaffeltruck-sælger.

Manden, han solgte Audi’en af, var salgsdirektør hos N.C. Nielsen A/Si Balling. Efter et års tid med affeltrucks, tog han hul på at sælge de røde Manitou-maskiner.

Det tredobbelte Manitou-sælger-jubilæum fejres med en reception hos Scantruck i hovedkvarteret på Katkjærvej 5 i Skive fredag den 10. juni fra klokken 13.00 til 16.30.

 

Billedtekst:

Tre frontkæmpere for de røde Manitou-maskiner i 25 år. Fra venstre Otto Madsen, Hugo Sterring og Freddy Lange Nielsen.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk