3 nye Cat gravemaskiner blev modtaget med åbne arme

27-03-2024
Del artikel påSå kan nuværende og kommende elever på Mercantec i Ulfborg godt begynde at glæde sig. Vi har netop indgået et samarbejde med skolen og leverede for nylig tre nye gravemaskiner, som eleverne kan øve sig på.

Det nye samarbejde blev festligholdt på Mercantecs adresse i Ulfborg foran en masse interesserede maskinførerelever. De kunne som de første besigtige de nye Cat301.8, Cat306og Cat323gravemaskiner, som til lejligheden var linet op i en af Mercantecs undervisningshaller.


Vi ser dette samarbejde som en stor mulighed for at vise de kommende maskinførere de mange muligheder og teknologier, som vores maskiner indeholder. Vi kan se, at mange af disse features ikke bliver brugt i fuld udstrækning, og derfor vil vi gerne sætte ekstra fokus på dette., så maskinførerne allerede under uddannelsen bliver bedre klædt på til at køre maskinerne mere forsvarligt, sikkert og effektivt.


Sikkerhed og førerkomfort er et stort og vigtigt tema, som Cat har konstant fokus på, så maskinførerens arbejdsmiljø løbende bliver forbedret. Her spiller også de mange smarte teknologier en vigtig rolle. Og dem bliver der flere og flere af i vores maskiner, og for at kunne bruge dem bedst muligt, er det vigtigt med en grunding oplæring og introduktion.


Sensorer, elektrohydraulik og tiltrotatorer gør tilsammen, at førerne kan styre maskinerne mere præcist og få hjælp af maskinens hjælpeteknologier, som gør, at maskinføreren udtrættes mindre og er mindre udkørt efter en lang arbejdsdag i maskinen. Vi har eksempelvis mindre varme-gener i kabinen, fordi der ikke længere er pilothydraulik inde i kabinen. Sammen med andre funktioner såsom vejesystem og højde/krøjestop kan førerne i dag komme hurtigere i gang med at være produktive samtidigt med, at det foregår under sikre og forsvarlige forhold.


Billedtekster:


1.

Mange fik set på de nye maskiner.


2.

Lækker brunsviger med logoer symboliserede det nye samarbejde


3.

Salgsdirektør Michael Bahn Jørgensen giver hånd på samarbejdet til uddannelseschef, John Hansen, Mercantec
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk