Bejco og Lind forener kræfterne på Sjælland

02-10-2019

Linds Truck & Maskinhandel bliver forhandler af både Bejco-minidumpere og italienske Eurocomach-gravemaskiner

Den ene stod og manglede forhandling af et godt minigraver-mærke. Den anden stod og manglede en forhandler på Sjælland. Tilsammen mangler de absolut ikke knowhow og erfaring. Nu forener to kendte ansigter i maskinbranchen kræfterne om Bejco-minidumpere og Eurocomach-minigravemaskiner på Sjælland.

Kurt Lind, indehaver af Linds Truck & Maskinhandel i Dianalund, er ny forhandler for Børge Jørgensen, indehaver af Bejco & Kramac Maskincompagni i Sabro vest for Aarhus.  

Det betyder, at Dianalund-firmaet fremover får både italienske minigravere, midtjyske dumpere, lynskift og skovle samt sortérgrabbe fra Canginibenne, Socomec-hydraulikhamre, pladevibratorer og stampere fra Fastverdini og en række andre produkter fra Bejcos store sortiment på produktlisten. Foruden Weidemann-minilæssere, Saga-trailere og de andre mærker, som Kurt Lind i forvejen har forhandling af.

 

Flytter til Sorø

”Det betyder rigtig meget, at vi får et kvalitetsmærke i minigravere, som vi har et godt marked for. Med i aftalen får vi så heldigvis også Børge Jørgensens egne Bejco-dumpere samt andre produkter, som vi glæder os til at servicere et bredt kundesegment med”, siger Kurt Lind.

Efter mange år i Dianalund, rykker Linds Truck & Maskinhandel fra nytår til en ny adresse i Sorø. Ny for kunderne, i hvert fald. Men ikke for Kurt Lind. Han har i mange år privat boet på en gård ved Sorø med masser af plads, og netop nu er der fuld gang i arbejdet med færdiggørelse af helt nye faciliteter i det nye Lind-hovedkvarter.

”Vi bygger nyt værksted, separat smedje, får god plads til reservedele og også til udstilling, så vi får endnu bedre mulighed for at vise både minigravere, minilæssere, dumpere, trailere og andet grej og maskineri. Vores gode folk fortsætter naturligvis, og en af dem vil uændret være dedikeret til udelukkende at producere udstyr til maskinerne. Det gælder i vidt omfang hydrauliske redskaber, og gennem årene har vi nærmest specialiseret os i specialopgaver”, fortæller Kurt Lind.

 

Billedtekst:

Kurt Lind (til ventre) og Børge Jørgensen stikker på poten på aftalen om, at Linds Truck & Maskinhandel bliver forhandler af Bejco-minidumpere, Eurocomach-minigravere samt øvrige produkter fra Bejcos store sortiment
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk