Artikel fra februar 2023
Læs hele avisen

Dansk Grusgrav Materiel har taget navneforandring

14-02-2023
Del artikel på

De tyske ejere har sat deres eget navn på selskabet

Det begyndte ydmygt som Vedbysønder Maskinfabrik. Blev så til Svedala Danmark og siden Metso Minerals Danmark. Og de seneste år har virksomheden været kendt som DGM – Dansk Grusgrav Materiel. Men fremover er det Lutze Process Denmark ApS, der har adresse på Industrivej 2B i Vemmelev på Vestsjælland. Dansk Grusgrav Materiel har taget navneforandring.

DGM blev i 2020 opkøbt af den familieejede virksomhed Lutze International Europe GmbH & Co. KG. Dermed blev den en del af den tyske Lutze Group. Nu har selskabet så besluttet, at den danske gren skal hedde det samme som ejerne.

”Baggrunden for navneskiftet er, at Dansk Grusgrav Materiel ofte opfattes som leverandør af materialer til byggeriet. I virkeligheden er virksomheden løsningsleverandør til mineral- og stenforarbejdningsindustrien. Dermed giver navneændringen mulighed for at præsentere virksomheden både som ekspert i mineralprocesløsninger og som en del af Lutza Group”, forklarer Danne Mylting, som er ansvarlig for salg og forretningsudvikling hos Lutze Process Denmark ApS.

Lutze Process Denmark er autoriseret forhandlere af Metso-Outotec i Danmark, Færøerne og Grønland. Virksomheden leverer maskiner, udstyr og serviceydelser til grus- og stenindustrien, entreprenører, nedrivnings- og genbrugsindustrien samt til beton- og asfaltindustrien. Foruden Metso, forhandler Lutze Process Denmark også blandt andre Nordberg, Lokotrack, Barmac og Trellex.

Selskabet har hovedkontor i Einbeck syd for Hannover i Tyskland og har afdelinger i seks europæiske lande. Totalt beskæftiger virksomheden omkring 600 medarbejdere.  


Billedtekst:

Salgschef Danny Mylting (til venstre) og projektchef Jørgen Nielsen ved den danske afdeling ved Vemmelev, hvor DGM – Dansk Grusgrav Materiel nu skifter navn til Lutze Process Denmark.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk