Artikel fra maj 2020
Læs hele avisen

Dennis Faurby til Scantruck

03-06-2020
Del artikel på

Skal styrke salgsafdelingen som ny markedschef

Det handler om fokus på markedsandele, markedsfakta og nye markedsmuligheder i en helt ny konstellation i maskinbranchen. Dennis Faurby er rykket fra markedschef hos JCB-importøren Nicolaisen & Larsen til en tilsvarende stillingsbetegnelse hos Scantruck A/S med en række markante mærker på importlisten.


42-årige Dennis Faurby er oprindelig landbrugsuddannet. Han blev driftsleder inden for landbruget, inden han i 1999 rejste til USA for at arbejde på en stor planteavlsbederift. Tilbage i Danmark i 2004 læste han til landbrugstekniker, men debuterede så i maskinbranchen som sælger hos Nicolaisen & Larsen i 2006. Halvanden år senere avancerede han til salgsleder og kort derefter til salgschef hos JCB-importøren.


Fra 2015 til 2017 var Dennis Faurby omkring Svenningsens Maskinforretning som salgschef for Bobcat-maskiner. Derefter vendte han tilbage til Nicolaisen & Larsen i Ulfborg som markedschef.

 

Med i salgsteamet

Hos Scantruck får Dennis Faurby en overordnet rolle at spille i salgsafdelingen.


”Som markedschef får jeg med både entreprenør- og landbrugsmaskiner at gøre. Der er tale om en ny stilling hos Scantruck, hvor jeg ser frem til et tæt samarbejde med salgschef Claus Bjerregaard og salgsafdelingen i øvrigt. Jeg bliver selv en del af salgsteamet, som jeg vil hjælpe med at optimere kunderelationerne. Samtidig kommer jeg specielt til at fokusere på udvikling af nye koncepter i markedet, som blandt andet fremtidens online-salg”, fortæller Dennis Faurby.


Privat bor han i Holstebro med hustru og tre børn. Øverst på listen over fritidssysler står jagt og golf.


Scantruck har import og forhandling af en række af de største og mest markante maskinmærker til bygge- og anlægsbranchen, landbruget og industrien. Listen rummer navne som Komatsu, Manitou, Weycor, McCloskey samt saxlifte fra såvel PB Platforms som GMG.

 

Billedtekst:

 

Dennis Faurby – nu markedschef hos Scantruck.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk