Direkte transmission fra undervognen

09-10-2020


Scantruck præsenterer maskiner direkte på kundernes skærme

Scantruck rykker nu ind på skærmene på kundernes smartphones, tablets og computere med præsentation af både nye og brugte entreprenørmaskiner. Firmaet har Skandinaviens største brugtcenter, og her er Scantruck-folkene nu klar til virtuel præsentation af det store udbud.


”Når corona stiller sig i vejen for, at vi kan invitere til åbent hus på den kendte måde, rykker vi det åbne hus ud med visning og præsentation af maskinerne direkte hos de maskininteresserede. Vi er klar til at sende live fra både førerhuset, undervognen og alle andre steder på maskinerne. Vi kan lave ”walk around” med samtlige maskiner og sende til kunderne, som i ro og mag kan studere de maskiner, de finder interessante, samtidig med at vi får en snak om maskinerne”, forklarer salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.


Maskinpræsentationerne hjemme hos de enkelte kunder vil ikke kun begrænse sig til de rigtig mange brugte maskiner, der er på lager og klar til levering fra brugtcentret i Skive. Der vil også være mulighed for virtuel fremvisning af nye maskiner.

Når maskinkunder ønsker at se nærmere på maskiner, kontakter de blot Scantrucks brugtcenter for aftale om fremvisningen. Så mødes kunden via telefonen med en Scantruck-medarbejder, som med kamera bevæger sig rundt om, ovenpå og måske nedenunder den eller de maskiner, der er aktuelle.

 

Billedtekster:

 

1.

Transmission direkte fra Brugtcentret.

 

2.

Det er muligt at gå tæt på alle detaljer, når der sendes live fra både førerhus, undervogn og motorrum.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk