Artikel fra oktober 2022
Læs hele avisen

Engcon på Bauma lige som en tiltrotator

21-10-2022

Vil ikke slippe den kendte placering på messen for at få en større stand

”Det er som en tiltrotator – hvordan man gebærder sig effektivt på lidt plads”.

Engcon-salgschef Henrik Bolting er klar til nok en Bauma-udstilling, hvor han går nøjagtig det samme sted hen, som ved tidligere udgaver. Stand 708/3 lige indenfor på messeområdet ved indgang Øst. Ikke fordi standen er ideel for Engcon. Faktisk kunne virksomheden godt bruge en større stand til at præsentere sig selv på gigant-messen. Men placeringen er afgørende. Og så må man messemæssigt agere som en tiltrotator.

”Vi får samme placering, som vi har haft de seneste 25 år- eller mere. Det bliver vores tyske kolleger, der bemander standen i hele åbningstiden, men med folk fra Engcon i Danmark hverdag fra klokken 11 til 14. Alle vores medarbejdere skal en tur til München, dels for at arbejde på standen, men også for at samle inspiration”, fortæller Henrik Bolting.

Skandinaverne er i front, når det gælder brug af tiltrotatorer på gravemaskinerne, og Engcon satser på at bruge Bauma til blandt andet at præsentere sig overfor en række andre europæiske lande, som hænger lidt bagude.

”Og så vil vi præsentere næste generation af vores DC2 styresystem, som bliver DC3. Vores EC-Oil til automatisk til- og frakobling af hydrauliske redskaber vil naturligvis også få en fremtrædende placering på messen”, siger Henrik Bolting.


Billedtekst:

 

Engcon har tradition for den samme, meget centrale og iøjnefaldende placering på Bauma. Den går for ud for muligheden for en stand med mere plads.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk