Artikel fra oktober 2022
Læs hele avisen

Find 5 fejl

21-10-2022
Del artikel på

Keestrack-rotationsknuser med en håndfuld fejlmeldinger

Den vejer 60 tons, den dieselelektriske Keestrack R6e-rotationsknuser, som direktør Thomas N. Sørensen fra TNS Imex i Løgumkloster hentede med hjem fra seneste Bauma. Entreprenørfirmaet BMC A/S i Sønderborg ventede på den store maskine, men var nok ikke klar over, at maskinen var behæftet med en håndfuld fejl.

Det var den nu heller ikke. Dem har Maskin- & Materiel Magasinet hjulpet med. Nu har læserne mulighed for at gå på fejlfinding, så vi kan få dem frem i lyset.

Kik godt på de to tilsyneladende ens billeder. Og find så ud af, at der faktisk er forskel. Fem steder på det nederste billede har vi pillet ved Keestrack’en – eller noget i nærheden. Nu gælder det så om at finde de fem steder og cirkle dem ind med en kuglepen eller en sort tusch.

Når det er i orden, udfylder du kuponen med TYDELIG skrift og tager et billede af kuponen og det nederste billede med din mobiltelefon og sender det til redaktionen@mmm-online.dk. Så er du med i dysten om en flot pakke fra Keestrack-importøren TNS Imex med merchandise og godter.

Vi skal have dit billede med 5 fejl i redaktionens indbakke senest den 4. november.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk