Artikel fra april 2023
Læs hele avisen

Flotte salgstal og tilfredshed hos Maskinleverandørerne

14-04-2023
Del artikel på


Totalsalget i 2022 landede næsten på niveau med det gode år forinden

”Keep up the good work” lød beskeden fra medlemmerne af brancheforeningen Maskinleverandørerne til bestyrelserne i de to dele – Entreprenørsektionen og den grønne sektion for Park, Vej & Anlæg – da der blev holdt generalforsamling på Hotel Eyde i Herning. Og der var god grund til tilfredshed. Salgsstatistikken for entreprenørmateriel afslørede nemlig tal for 2022 næsten på niveau med 2021, som var et rigtig udmærket år.

I det hele taget var generalforsamlingerne i de to sektioner præget af hygge, munterhed og god stemning, og medlemmerne kvitterede for indsatsen i bestyrelserne med to gange rungende ”genvalg”.

Corona, krig i Ukraine og inflation gav ganske vist udfordringer, hvor ikke mindst producenternes problemer med at levere maskiner og grej kunne mærkes. Ikke desto mindre præsterede entreprenørsektionens medlemmer at lange 3240 maskiner over disken. Det var 104 færre end i 2021, men flere end i både 2018, 2019 og 2020. Både gummihjulslæsserne op til fem tons og dumperne nåede de højeste tal for de seneste fem år.

 

Genvalg, genvalg, gen…

I Entreprenørsektionen var formand Klaus Meldgaard fra Meldgaard A/S på valg og fik altså forlænget sin regeringsperiode. Det samme gjorde Jakob Møller Pedersen fra Rototilt-importøren Skovteknik Danmark som suppleant til bestyrelsen.

Medlemmerne af Park, Vej & Anlæg nikkede anerkendende til Birger Pedersen fra Timan A/S og Bent Tangemann fra Vermeer Danmark A/S og gav begge en ny periode. Ole Hosbond fra Sønderup Maskinhandel A/S fortsætter som suppleant til bestyrelsen.

Firmaet Ib E. Mortensen meldte sig ind i Maskinleverandørerne i 2022, og derefter har Entreprenørsektionen 31 medlemmer, mens Park, Vej & Anlæg tæller 28.

 

Billedtekster:

1.

Entreprenørsektionens bestyrelsen med formand Klaus Meldgaard fra Meldgaard A/S i midten, Jan Dahl fra Wirtgen Denmark A/S til venstre og Robert Kjærgaard fra Stemas A/S til højre.

2.

Vej, Park & Anlægs bestyrelse. Fra venstre Birger Pedersen fra Timan A/S, formand Lasse Lindholm fra Lindholm Maskiner A/S og Bent Tangemann fra Vermeer Danmark A/S.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk