Artikel fra marts 2024
Læs hele avisen

Kloakmester-mester igen

19-03-2024
Del artikel på

Jesper Kure fra Hillerød snuppede sit andet DM i Kloak

Han er ikke alene kloakmester. Han er kloakmester-mester. Og tilmed igen. Jesper Kure fra Hillerød snuppede titlen Danmarks bedste kloakmester for anden gang, da Danske Kloakmestre afviklede konkurrencen i forbindelse med Kloakmessen i Fredericia. Første gang, Jesper Kure var øverst på skamlen, var i 2020, hvorefter han ”nøjedes” med en tredjeplads i 2022.

Konkurrencerne foregik i 10 sandkasser i den ene ende af den store udstillingshal. Her dystede udlærte kloakmestre om den fineste af titlerne, og fremtidens folk i skikkelse af lærlinge og rørlæggere afviklede sideløbende deres mesterskabskamp. Dermed kunne der kåres danske mestre i to kategorier.

Jesper Kure er selvstændig kloakmester med firmaet JP Struktør. På konkurrencens førstedag måtte han nøjes med en delt anden-/tredjeplads. Men i finalerunden distancerede han konkurrenterne overbevisende. Han sluttede finalen og blev dansk mester med 96 point foran Simon Pihl fra Sydkysten Brolægning & Kloak i Hedehusene og med Jacob Kjærside fra Scanpipe på tredjepladsen.

I gruppen for elever og rørlæggere satte Tobias Bach Rasmussen fra erhvervsskolen Learnmark Danmark sig på guldplaceringen. Jørgen Peter Hjulmand Mejsner fra EM Kloak og Anlæg i Silkeborg blev nummer to og Søren Kjærskov Damgaard fra KP Marsh nummer tre.

Top 5

Kloakmestre:

1. Jesper Kure

2. Simon Pihl

3. Jacob Kjærside

4. Andreas Bislev Hansen

5. Frank Thorup Hansen

 

Lærlinge:

1. Tobias Bach Rasmussen

2. Søren Peter Hjulmand Mejsner

3. Søren Kjærskov Damgaard

4. Andreas Poulsen

5. Kasper Jensen

 

Billedtekster:

1.

Jesper Kure kunne glæde sig over, at mesterskabet kastede en ny Wacker Neuson-pladevibrator af sig som en af mange præmier.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk