Artikel fra marts 2024
Læs hele avisen

Flyvende start for RG Teknik

19-03-2024
Del artikel på
Importprogrammet på plads for Herning-firmaet efter overtagelsen af Rimas

Rimas er kommet på plads hos virksomhedens nye indehaver, Balle Innovation i Herning, den nye profil under navnet RG Teknik er kommet på plads, og firmaets importprogram er på plads. Det får salgschef Søren Gersvang til at konstatere: ”Vi har haft en flyvende start i 2024”.

Allerede leverede maskiner og aftalte leverancer antyder da også, at RG Teknik er kommet godt i luften.

Importprogrammet består af østrigske Keckex varmtvandsanlæg til bekæmpelse af ukrudt, 100 procent elektriske og radiostyrede Agria-redskabsbærere fra Tyskland, samt 100 procent elektriske feje-/sugemaskiner fra Green Machine i Skotland.

”Vi har allerede leveret en Agria 9700E elektrisk redskabsbærer til Århus Kommune og en Green Machine elektrisk feje-/sugemaskine til AKB Taastrupgård i Taastrup. Samtidig er det lykkedes os at lave en rammeaftale om levering af Keckex udstyr til idverde Danmark, som består af OKNygård, Grøn Vækst, Malmos og Lauge Bonde”, fortæller Søren Gersvang.

 Idverde har bestilt en række-Keckex opbygninger med blandt andet kamerasystem til dataopsamling og besparelse af vand. Firmaet valgte også fire Rimas Trucks med Keckex M13-500, som er en kompakt løsning fra Keckex. Denne kombination giver et helt elektrisk og meget fleksibelt køretøj. 

Den nyudviklede elektriske vakuumsuger fra Rimas har sat produktionen i Herning under ekstra stort pres, da efterspørgslen har været langt over det forventede. 

”Vi er meget glade og tilfredse med den store opbakning vi møder og ser frem til at demonstrere vore maskiner rundt om i det ganske land”, siger Søren Gersvang. 

 

Billedtekster:

1.

En Green Machine feje-/sugemaskine er leveret til boligselskabet AKB Taastrup Gård.

2.

Idverde Danmark er en del af Europas største anlægsgartnergruppe og kører med Rimas og Keckex.

3.

En Agria 9700E elektrisk redskabsbærer er sendt fra Herning til Århus Kommune.

4.

Den nye Rimas Vakuum-suger har skabt efterspørgsel langt over forventning.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk