Gehl side om side med Doosan

15-05-2019

Jamas har fået forhandling af de små amerikanere som supplement til de større koreanere

Amerikanske minilæssere er rykket ind hos maskinfirmaet Jamas i Kalundborg og deler nu tag med de noget større koreanske Doosan-gummigeder. Det er resultatet af, at de respektive administrerende direktører hos Stenderup A/S og Jamas A/S har stukket hovederne sammen og efterfølgende stukket på næven på en forhandler-aftale.

Stenderup er dansk importør af Gehl, mens Jamas har importen af Doosan. Men Doosan starter størrelsesmæssigt lidt over, hvor Gehl slutter med læssemaskinerne. Derfor er maskinerne fra Gehl en oplagt mulighed for at supplere læsser-sortimentet, vurderer Jamas-chefen Jens Lundgaard.

”Minilæsserne fra Gehl er kvalitetsmæssigt et produkt af høj kvalitet, og viser Stenderup A/S som en god og seriøs samarbejdspartner. Gehl-maskinerne passer godt ind i programmet fra Doosan, som ikke selv har de små læssere i programmet”, siger Jens Lundgaard.

 

Attraktivt område

For Gehl-importøren Stenderup A/S passer aftalen også som hånd i handske, mener direktør Troels Jensen.

”Jamas er en veletableret maskinforretning, og med placeringen i Kalundborg rammer vi et attraktivt område for os med mange entreprenører. Det er der, vi ønsker at styrke vores marked”, siger Troels Jensen.

Gehl producerer såvel knæk- som skridstyrede minilæssere. Programmet spænder bredt fra helt små maskiner, som med arbejdsbredde ned til 86 centimeter kan komme ind i selv helt små staldarealer, og til store læssere med løftekapacitet på 3500 kg og læssehøjde op til fem meter.

 

 

Billedtekst:

 

Jamas-teamet sammen med salgschef Henrik Lund fra Stenderup, som giver hånd på det nye samarbejde til direktør Jens Lundgaard.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk