Artikel fra november 2021
Læs hele avisen

Hidromek stadig nye for mange

08-11-2021


Men KSM-Maskinservice er begyndt at levere maskiner i ny generation til de første danske kunder

Det er godt, når det lykkes at sælge en entreprenørmaskine af et relativ ukendt mærke. Det er endnu bedre, når kunden bruger maskinen og vender tilbage til importøren og konstaterer: ”Det er ikke så skidt. Kan vi finde ud af en byttepris, så jeg får den nye model?”.

Det er, hvad entreprenør Anders Uhrenholt ved Tarm i Vestjylland har gjort. Hidtil har han kørt med to gravemaskiner fra tyrkiske Hidromek. Nu ryger den ene ud – til fordel for en tilsvarende, men i ny model med opdatering af en række features. I Ullerslev på Østfyn er der tilfredshed med tingene hos KSM Maskinservice, som fik den danske forhandling af Hidromek for fire år siden.

”Når kunderne vender tilbage ikke for at brokke sig over noget, men for at få en ny maskine af samme mærke og type, så kan vi kun være tilfredse”, siger Henrik Bergholdt hos KSM. Hans søn, Frederik Bergholdt, er chefen i firmaet, hvor Henrik Bergholdt tager sig af salget af maskiner og grej.

 

Ny bæltegraver

Hidromek er stadig et nyt mærke for mange i entreprenørbranchen, men rygtet om de solide tyrkiske maskiner løber hurtigere og hurtigere. Nu er kunderne så begyndt at komme tilbage for at købe næste generation af maskiner. På E&H 2021 i Herning mærkede vi da også tydeligt, at flere og flere har hørt om Hidromek, og vi fik helt klart åbnet nogle døre på entreprenørmessen”, siger Henrik Bergholdt.

På KSM-standen udstillede firmaet den nye 17 tons Hidromek HMK 145 gravemaskine på bælter, som efterfølgende skulle leveres til entreprenøren i Tarm. Med på E&H havde det fynske firma også den nye model af hjulgraveren HMK 150, som i det væsentlige er som den hidtidige model 140, men nu med mere udstyr.

”Vi fik meget snak med besøgende på standen om begge maskiner, og jeg er ikke i tvivl om, at vi kan følge E&H op med konkrete salg af flere maskiner. Allerede på messen fik vi afsluttet handler med temmelig mange værktøjer fra italienske OSA, som vi også har importen af. OSA laver alt muligt nedbrydningsudstyr til montering på gravemaskiner”, forklarer Henrik Bergholdt.


Billedtekster:

1.

Henrik Bergholdt med en funklende ny Hidromek HMK 145, som er klar til at blive afleveret til entreprenør Anders Uhrenholt. Den nye maskine afløser en tilsvarende Hidromek

2.

Hjulgraveren HMK 150 er ny i Hidromek-programmet, hvor den afløser HMK 140. Her præsenteret på E&H af Henrik Bergholdt.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk