JCB med i Formel 1

08-04-2019
Del artikel på


Den britiske maskinproducent i tæt samarbejde med SportPesa Racing Point F1 – det tidligere Force India

JCB går efter pole-position ikke blot, når det gælder entreprenørmaskiner, men også i Formel 1. Den britiske maskinproducent lader sig nu se på Formel 1-banerne rundt om i verden i selskab med teamet SportPesa Racing Point F1, som tidligere hed Force India.

JCB var med fra første færd, da Lance Stroll og Sergio Perez kørte placeringer hjem som henholdsvis nummer 9 og 13 i sæsonens første løb i Melbourne i Australien.

JCB er at se såvel på de to biler som på kørernes hjelme, overalls og teamets øvrige beklædning. Derudover har JCB teleskoplæssere klar til at træde i aktiv tjeneste under løbene, hvis der bliver behov for at flytte havarerede biler væk fra banen. Når der køres løb i Europa, vil JCB også møde med adgangsplatforme og generatorer til holdet.

JCB’s frontmand og formand, Lord Bamford, vurderer Formel 1 som en fremragende platform at præsentere JCB-produkterne på.

”JCB er et af verdens førende mærker inden for entreprenør- og anlægsmaskiner, og det nye partnerskab giver mulighed for at cementere og opbygge kunderelationer. Vi ser en stor synergi med Racing Point-holdet. Vi har begge en passion for at skubbe grænserne for ny teknologi og en ambition om at lykkes”, siger Lord Bamford.


Billedtekster:

1.

En af de to SportPesa Racing Point F1-racere, som er klar til at dyste om VM-pointene i den kommende sæson.

2.

Trekløveret Sergio Perez, Lance Stroll og Loadall 531-70 repræsenterer JCB i motorsportens kongeklasse. Her er trioen klar til aktion i Melbourne.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk