Artikel fra december 2021
Læs hele avisen

Kloakmestrene klar til messe med større udstillingsareal

07-12-2021
Del artikel på


Messe C i Fredericia lægger hus til for femte gang

Størrelsen betyder i den grad noget, mener brancheforeningen Danske Kloakmestre. Kloakfolket lægger an til femte udgave af Kloakmessen den 27. og 28. januar, og hver gang bliver noget større end sidst. Antallet af udstillere er løbende eskaleret, besøgstallet er steget løbende, og når Messe C i Fredericia igen lægger hus til, bliver det med en væsentlig forøgelse af udstillingsarealer.

”I forhold til den seneste messe i 2020, har vi øget udstillerarealet med 1000 kvadratmeter. Tidligere havde udstillerne 7000 kvadratmeter at boltre sig på med deres produkter. I 2022 får de 8000 kvadratmeter til rådighed. Men det er hovedsageligt fordi, mange udstillere har ønsket mere plads. Antallet af udstillere er ret konstant og kommer til at ligge omkring det samme som for to år siden”, fortæller messechef Lars Søndergaard hos Messe C, som arrangerer udstillingen sammen med Danske Kloakmestre. 

Det forøgede udstillingsareal betyder, at to af messecentrets haller fyldes helt op med kloakgrej og kloakfolk.

 

Måske behov for mere plads

Det får formanden for Danske Kloakmestre, Mikael Skov, til at fundere, om det i fremtiden bliver nødvendigt at lægge beslag på endnu mere plads i Messe C. 

”På sigt kan vi måske få brug for mere plads. Der er naturligvis løbende en udskiftning i udstillerflokken, men langt de fleste er efterhånden stamkunder, når vi kalder til Kloakmessen. Heldigvis har vi kunnet give de fleste faste udstillere deres fast pladser i hallerne. Men vi ønsker naturligvis løbende at udvikle messen, og vi arbejder blandt andet på at få lidt flere maskinudstillere med, selv om antallet allerede er øget pænt det seneste par messer”, siger Mikael Skov. 

Messe C har i øvrigt sat det elektroniske system til registrering af messegæster i gang. Dermed er der åbent for, at man kan forhåndsregistrere sig og dermed glide nemt og elegant ind, når man ankommer til Kloakmessen. Det er gratis at komme ind, og forhåndsregistreringen foretages nemt på Kloakmessens hjemmeside. 

 

Billedtekster:

1.

Formanden for Danske Kloakmestre er klar til messe i Fredericia for femte gang.

2.

DM i Kloak er et fast og populært element i Kloakmessen. Her kåres landets dygtigste i kloakarbejde
Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk