Artikel fra marts 2024
Læs hele avisen

Lille tiltrotator med selvværd som de store

19-03-2024
Del artikel på

engcon præsenterede ny tiltrotrator til gravemaskiner i fra to til fire tons

Jo, størrelsen betyder noget. Men det gør gørelsen i sandhed også. Det dokumenterer den seneste nyhed fra engcon, en ny tiltrotator til gravemaskiner i spændet fra to til fire tons. Den er døbt EC204 og glider ind i hierarkiet som den næstmindste rotator. Men det betyder ikke, at EC204 har problemer med selvværdet. Tvært imod.

”Den er ganske vist opbygget til mindre maskiner. Men teknikken er lige som de større tiltroatorer til tungere maskiner. Og vi er lykkelige for at have fået EC204 med i familien, for vi har savnet grej til kompaktområdet mellem 2,5 og 4 tons”, fortæller produktvejleder Jacob Stensgaard hos engcon Danmark.

Den lille nye leveres med rotationssensor og klar til maskinstyring. Der er mulighed for EC-Oil, og gribeklo er med som standard.

EC204 kan tillige udstyret med engcons proportionalstyresystem DC2. Det sikrer optimal præcision og giver i øvrigt mulighed for, at der kan ydes fjernsupport via mobilnettet. Den danske engcon-repræsentation havde EC204 med på Kloakmessen, som viste sig at være det helt rigtige forum. Den passer til minigravere i den størrelse, som kloakmestre arbejder mest med, og interessen fornægtede sig da heller ikke på standen i Fredericia.

 

Billedtekst:

Produktvejleder Jacob Stensgaard og kollegerne fra engcon havde en lille, ny med på Kloakmessen. Men EC204 har selvværdet i orden. Den kan det samme som de store, men er bare mindre.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk