Maskinleverandørerne lægger an til næste E&H

15-10-2021Både maj og september kan komme i spil til messen i 2024

Næppe er 2021-udgaven af entreprenørmessen E&H lukket ned i Herning, før brancheforeningen Maskinleverandørerne lægger i ovnen til næste messe.

”Vi ved, at mange i branchen venter spændt på en dato allerede nu. Vi er meget klogere i slutningen af måneden, hvor vi har haft et evalueringsmøde, hvor vi blandt meget andet også vil tale om, hvornår vi skal lægge E&H 2024 ind i kalenderen. Det er min vurdering, at både maj og september vil være i spil”, siger formanden for Maskinleverandørerne, Klaus Meldgaard.

Den succesrige 2021-messe var som bekendt flyttet fra det ”normale” tidspunkt i maj til september som følge af corona. Massevis af arrangementer af alle slags har enten været aflyst eller holdt flyttedag tidsmæssigt i forhold til tidligere. Blandt dem altså også E&H, som det trods alt lykkedes at afvikle med bravur, blot med en forsinkelse på fire måneder i forhold til de tidligere E&H-versioner i Herning.

 

Overvældende rekord

Det viste sig, at det ikke var helt skeløjet at rykke til september, når corona nu ikke gjorde maj til en mulighed. Faktisk satte E&H 2021 en ganske overvældende ny besøgsrekord med 9737 gæster i løbet af de tre messedage. Det er i omegnen af 50 procent flere end den hidtil bedst besøgte E&H.

Når brancheforeningens bestyrelse træder sammen til evaluering om kort tid, håber formand Klaus Meldgaard at kunne møde op med konkrete tal på, hvordan trafikken mellem E&H og den samtidige Transportmessen inden døre i messecentret i Herning. Der var fri bevægelighed for folk med interesse i både gummigeder og store lastbiler, og det benyttede mange sig af. Spørgsmålet er, hvor mange.

De to arrangerende brancheforeninger, Maskinleverandørerne og Transportbranchen, har i første omgang fået det samlede besøgstal for to messer. Nemlig 33.418 besøgende. Men hvordan og hvor mange, der har vandret fra E&H-messearealet til Transportmessen i messehallerne, er særdeles interessant for et eventuelt fremtidige samarbejde, vurderer Klaus Meldgaard.

 

Høj kvalitet

I egne rækker har Maskinleverandørernes høstet mange og store roser som messearrangør sammen med MCH Messecenter Herning.

”Vi har talt med mange af udstillerne og fået meget feedback, som vi naturligvis skal evaluere grundigt. Den helt gennemgående vurdering er tilsyneladende, at vi fik en rigtig god messe med mange besøgende og ikke mindst besøgende af høj kvalitet. Der blev handlet maskiner og materiel, og der blev bedst om tilbud og aftalt yderligere demonstrationer. Så der er ikke tvivl om, at udstillerne generelt er særdeles tilfredse. Ganske mange har da også udnævnt E&H 2021 til den bedste hidtil”, siger Klaus Meldgaard.

”Samtidig er messearealet blevet bedre med tiden. Vi fik et gigantisk regnskyl dagen før messeåbningen, men pumper og masser af flis klarede de værste problemer. Og så véd jeg, at mange udstillere er rigtig tilfredse med messepladsens veje, som er blevet bedre og bredere. De store blokvogne kan bedre komme ind, og logistikken er optimeret, så de også kan komme ud igen”, siger Maskinleverandørernes formand.

 

Billedtekster:

1.

Masser af folk og aktivitet i afdelingen for store knusere, sorterere, neddelere og stakkere.

2.

Mange af udstillerne havde stande med mulighed for at demonstrere maskinernes færdigheder.

3.

Der blev kørt flis ind i læssevis. Det afhjalp langt de fleste mudderproblemer på førstedagen af messen, som blev ramt af arrige vejrguder dagen forinden.

4.

Store maskiner i stor mængde knuste, sorterede og neddelte.

5.

E&H 2021 havde mange gæster alle tre dage, men suverænt flest om fredagen. Totalt løb op i 9737 - - ny E&H-rekord.

6.

Uden mad og drikke duer maskinfolk ikke.

7.

E&H til venstre – Transport til højre. Omvendt hvis man kom fra den anden side. Totalt tiltrak de to parallelle messer 33.418 besøgende.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk