Artikel fra juni 2024
Læs hele avisen

Messe-veteran klar til debut

05-06-2024
Del artikel på


GMR Maskiner gør sin første entré på E&H

Den danske maskinproducent GMR Maskiner med kendte mærker som Nesbo, Elkær, Stama og Stensballe, er noget af en veteran, når det gælder deltagelse på store brancheudstillinger. Have & Landskab i Slagelse, Maskiner under Broen ved Middelfart, Agromek i Herning og Roskilde Dyrskue er de mest markante på aktivitetslisten. Nu føjes yderligere en udstilling til: GMR debuterer på E&H.

”Mange af vores entreprenørkunder kommer jo på E&H, så vi mente, at det kunne være spændende at prøve at vise os et andet sted end på Have & Landskab og Maskiner under Broen”, siger salgschef Jakob Mosgaard hos Nesbo.

 

Hegn og ukrudt

”Specielt indenfor Elkær-maskinernes segment med hegnsklipning tror jeg, at vi vil møde mange interesserede. Det samme gælder naturligvis fejemaskiner, og vi kommer tillige med blandt andet ukrudtsbrændere og vores elektriske Stama-transporter med firehjulstræk og læssevægt på 1500 kg”.

”Vi kender naturligvis udstillingen, og det tiltaler naturligvis, at E&H er for dedikerede fagfolk. Der er ingen turister som på Agromek og Roskilde Dyrskue”, siger Jakob Mosgaard.

GMR debuterer i Herning med en stand på 360 kvadratmeter, som salgschefen lover nok skal blive godt spækket med forskellige maskiner.

 

Billedtekster:

1.

Elkær er ikke mindst kendt for de store grensave til vedligeholdelse af læhegn. Her en effektiv maskine med fem forskudte klinger.

2

Når det handler om græs, hedder det Stensballe i GMR-verdenen.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk