Ny elektrisk canadier med knækarm til liftudlejerne

06-02-2017

Første eldrevne bomlift og første lift med roterende jib-arm fra Skyjack.

Liftvirksomheden TIME Danmark har rettet fokus ind mod specielt liftudlejere og industrivirksomheder med nyeste produkt i sortimentet. Der er tale om den første elektrisk drevne bomlift fra den canadiske producent Skyjack. Maskinen hedder Skyjack SJ30 ARJE og er en eldrevet lift med knækarm, og foruden altså at køre på el, er den også den første lift fra Skyjack, der er udstyret med roterende jib-arm.

”Skyjack SJ130 ARJE er designet til trange arbejdsforhold. Med sin smalle bredde på blot 1,19 meter og en drejeradius på 1,55 meter kan den komme til overalt indendørs. Liften har en maksimal arbejdshøjde på 11 meter. Op-og-over frihøjden til hovedbommen er 4 meter, og der er kapacitet til 227 kg i kurven”, fortæller Tonny Harritz fra TIME Danmark.

Den store og markante nyhed i Skyjack SJ30 ARJE er den roterende jib-arm. Den giver operatøren unikke muligheder for at nå nærtliggende arbejdsområder, uden at hele maskinen skal flyttes. Liften har 180 grader jib-rotaton og samtidig 180 grader rotation på kurven. Selve liften kan rotere 355 grader.

 

I en snæver vending

”Mange fabrikker og lagerbygninger har snævre korridorer og generelt begrænset med plads, der i sidste ende stiller krav til, at en lift kan nå op og over forskelligartede forhindringer. SJ30 ARJE er perfekt til de fleste arbejdsopgaver over forhindringer i op til 9 meters højde. Samtidig er den et godt valg til brug i snævre områder takket være de kompakte dimensioner og den smalle drejeradius”, siger Tonny Harritz.

Selv om Skyjack SJ30 ARJE er den første eldrevne bomlift fra Skyjack, har den canadiske fabrik mange års erfaring med eldrevne søjle- og saxlifte. Derfor har virksomheden været i stand til at optimere både batteri og oplader. Liften kan således køre i lang tid, før det igen er tid til at oplade den. Og opladningen sker hurtigt.

TIME Danmark, med hovedsæde i Farsø og serviceafdeling i Hedehusene er eksklusiv Skyjack-forhandler i Danmark og har været det siden 2015. Firmaet producerer selv bilmonterede personlifte under Versalift-mærket og forhandler derudover eksklusivt personlifte fra Ruthmann, søjle-, bom- og saxlifte fra Skyjack, trailer-, bom- og bæltelifte fra Dinolift, Hinowa-bæltelifte samt Almacs terrængående saxlifte.

Læs mere på
www.time-danmark.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk