Artikel fra marts 2024
Læs hele avisen

Slut med at være single-Cat

19-03-2024
Del artikel på

Zeppelin fordoblede arealet og tredoblede antallet af maskiner i Fredericia

Tre én til tre. Zeppelin holdt sig ikke tilbage på Kloakmessen i Fredericia, hvor den danske Caterpillar-repræsentant dels fordoblede standstørrelsen og dels hev yderligere to maskiner ind til beskuelse.

Zeppelin har været med som udstiller siden den første kloakmesse. Gennem tiden har firmaet oplevet stor interesse for den populære to tons gravemaskine Cat 301.8, som trofast har præsenteret sig for kloakfolket. Den har imidlertid fristet en tilværelse som single på standen gennem årene.

”Men vi har selvfølgelig flere maskiner, der passer til kloakerings- og entreprenøropgaver. Derfor udvidede vi standen og fik dermed plads til tre maskiner. De to minigravemaskiner Cat 301.8 og 302, samt læssemaskinen Cat 906 på omkring seks tons”, fortæller marketingansvarlig Lars Poulsen hos Zeppelin Construction.

 

Andet end maskiner

Det hele var ikke maskiner. Zeppelin-standen var bemandet med produktspecialister og sælgere, der stod klar til en god maskinsnak.

”Sælgerne lytter til kundernes udfordringer og behov og sammensætter sammen med kunden den rigtige maskinløsning. Cat-maskinerne leveres med mange smarte teknologier. Men hvad nytter det, hvis man som maskinfører ikke ved, hvordan man skal bruge dem. Af samme årsag har vi etableres vores democenter i Skejby med undervisningslokaler, og lige uden for døren kan maskinførerne prøve maskiner og teknologier i praksis. På standen forklarede og fortalte vi om mulighederne for en undervisningsdag på democentret, hvor vi tager maskinføreren i hånden, så han er klar til at bruge maskinen straks efter leveringen”, siger Lars Poulsen.

 

Billedtekst:

Mere end fordoblet areal og tredobling af antal maskiner på Zeppelin-standen på kloakbranchens messe.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk