Præstbro vinterklar med nye polske plov-aftaler

02-12-2019


Nordjyderne er blevet hovedforhandlere af SaMasz og importør med eneforhandling af Sigma-Pro

Flemming Larsen elsker hvid jul. Så skal der nemlig skubbes sne i store mængder, og han har netop sikret sig nye aftaler om sneplove for sin virksomhed, Præstbro Maskiner. Efter lidt rumlen med en tidligere plov-leverandør, har den nordjyske maskinhandler nu faste aftaler på plads med både SaMasz og Sigma-Pro. Begge er polske producenter med SaMasz som den store, gamle i faget og Sigma-Pro som den lidt mindre, men progressive på banen.

”Vi har tidligere solgt SaMasz-plove som forhandler. Nu er SaMasz tilbage hos Præstbro under nye omstændigheder. Nu har vi nemlig status som hovedforhandler og dermed mulighed for at sælge plovene i hele Danmark. Derfor har vi nu også hele programmet i sneplove plus reservedele. Samtidig er vi også importør af reservedele i både Danmark og Norge”, fortæller Flemming Larsen.

Med fra Polen er så kommet Sigma-Pro, som koncentrerer sig om sneplove til traktormontering.

 

De lytter

”Sigma-Pro er en lidt mindre fabrik, men dermed også nem for os at lave aftaler og komme overens med. Sigma-Pro folkene lytter meget til vores ønsker og er klar til at lave individuelle løsninger. Vi er samtidig med til at udvikle og bestemme, og selv om vi kan konstatere, at produkterne er lavet helt rigtigt, kan vi sælge dem til væsentligt lavere priser end tilsvarende andre”, siger Flemming Larsen.

”Det vil altid være konstruktion og kvalitet, der er vigtigst. Det forstår polakkerne at leve op til, men kan altså samtidig levere til gode priser. Sigma-Pro er ny som producent af sneplove. Fabrikken byder på tre modeller i tilsammen 13 forskellige størrelser. Den største Sigma-Pro er 3,30 meter. Næste år får vi også en 4 meter plov til brug med gummigeder”, forklarer maskinhandleren.

En specialitet, som Flemming Larsen glæder sig meget over, er det flydende ophæng på de polske plove.

”De skiller sig ud, fordi ophænget er monteret på centerakslen og kan pendulere horisontalt. Al hydraulik styres fra en pult med touch-knapper, og der er kun behov for et enkelt dobbeltvirkende udtag”, fortæller maskinhandler Flemming Larsen.

Foruden det brede program i sneplove, har Præstbro Maskiner også såvel snefræsere som saltspredere, saltudlæggere, koste og andet grej til kampen mod Kong Vinter.  

  

Billedtekster: 

1.

Ophænger sidder på plovens centeraksel. Dermed kan det pendulere horisontalt, viser Flemming Larsen.


2.

Præstbro Maskiner og Flemming Larsen har fået aftaler på plads med både SaMasz og Sigma-Pro om import og forhandling af polske sneplove.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk