Artikel fra maj 2023
Læs hele avisen

Renta tager Del-Pin med

17-05-2023
Del artikel på


Udvider i ét hug med ni afdelinger i Jylland og på Fyn

Mindre end et halvt år efter, at udlejningsvirksomheden Renta overtog Lohke Materieludlejning, tager Renta nu Del-Pin A/S med. Dermed øger den nye kæmpe på det danske udlejningsmarked antallet af afdelinger med ni til 15 i ét hug.

Tilvæksten sker vest for Storebælt, hvor Del-Pin bidrager med flere end 60 medarbejdere og depoter i både Jylland, på Fyn og på Als. Del-Pin-hovedafdelingen ligger i Sønderborg på Als. Tillige har selskabet afdelinger i Vejle, Kolding, Rødekro, Haderslev, Fredericia og Esbjerg på den jyske side. På Fyn er DelPin, og dermed nu Renta, på plads både i Odense og Assens.

Del-Pin blev skabt af Allan Del Pin i 1984. Dermed er det et af Danmarks ældste udlejningsfirmaer. Den årlige omsætning ligger omkring 100 millioner kroner.

 

Det bedste fra begge

Rentas administrerende direktør, Lars Raagaard, ser med spænding frem til at have Del-Pin med ombord.

”Vi vil tage det bedste fra begge virksomheder og samle til noget endnu bedre. Jeg vil gøre mit ypperste for at vores nye kollegaer føler sig velkomne, hørt og som en del af teamet, og jeg er sikker på købet af Del-Pin også vil komme vores kunder til gode i form af endnu bedre tilgængelighed og service”, siger Renta-direktøren.

I efteråret 2022 fusionerede Renta med Lohke Materieludlejning, og fra nytår har hele virksomheden heddet Renta Materieludlejning med afdelinger i Glostrup, Hvidovre, Hillerød, Hedehusene, Esbjerg og Brabrand ved Aarhus. Senest har Renta åbnet en helt ny afdeling i Sakskøbing på Lolland.

 

Billedtekster:

1.

Del-Pin flaget vajer side om side med Dannebrog og Renta-flaget.

2.

Administrerende direktør Lars Raagaard, Renta – satser på øget tilgængelighed og service med Del-Pin ombord.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk