Artikel fra oktober 2022
Læs hele avisen

Rototilt godt på plads på Fyn

21-10-2022
Del artikel på


”Nu er vi lokale overalt”, konstaterer salgschef Jakob Møller Pedersen

Der manglede øen lige i midten af kongeriget. Nu er de røde tiltrotatorer også på plads på Fyn, hvor Rototilt fik en flot modtagelse i den nye afdeling i Årslev syd for Odense.

”Vi havde håbet på godt besøg til vores åbnings-åbent hus med indvielse af showroom og lager. Men det blev nærmest overvældende. Så vi føler os rigtig godt modtaget på Fyn. Og nu er vi jo lokale overalt”, siger Rototilts salgschef i Danmark, Jakob Møller Pedersen.

Rototilt er rykket ind i butikslokaler, hvor der tidligere er solgt herretøj. Både Jakob Møller Pedersen og den fynske afdelingschef Kenn Harbo Andersen føler sig da også godt klædt på til at møde de fynske kunder. Og de syddanske. Plus en del fra Sjælland.

”Beliggenheden med kun et par kilometer til Svendborgmotorvejen er helt ideel. Det tager kun få minutter videre op til Fynske Motorvej, og så er det nemt at komme både til Sjælland og Sydjylland. Det mærkede vi ved vores åbent hus, hvor vi blev budt velkommen af både jyder, sjællændere og naturligvis fynboer”, fortæller Jakob Møller Pedersen.

 

Fire afdelinger

”Nu har vi fire afdelinger, og det betyder helt reelt, at vi er lokale i hele landet. I vores hovedafdeling i Frederikshavn har vi salg og service. I Randers har vi service og lager. På Sjælland har vores samarbejdspartner JJ Hydraulik service og lager. Og på Fyn har vi nu både lager og showroom med salg. Dermed er der aldrig langt til reservedele for Rototilt-brugere”, siger den danske salgschef.

Afdelingschef Kenn Harbo Andersen havde entreret med en pølsevogn til åbent hus-arrangementet, og dermed havde gæsterne mulighed for at forsyne sig med både hotdogs og tykke medister-ting. Også når det gælder Rototilts primære sortiment, var der varer på hylderne.

”På trods af de vanskelige tider, har vi både tiltrotatorer, skovle og andet udstyr til levering, og der er mere på vej fra fabrikken i Sverige”, siger Jakob Møller Pedersen.

  

Billedtekster:

 

1.

Der blev også sagt pæne ord om den nye, da Rototilt flyttede ind i Årslev på Fyn og fejrede med indvielse og åbent hus.

 

2.

Dagens gæster blev budt velkommen med rød løber på Stationsvej i Årslev.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk