Artikel fra maj 2021
Læs hele avisen

SDK runder 10 år med Case

31-05-2021

Nordjyderne er også nået til Karlslunde, Bornholm og Norge – og er på vej mod Ringsted

S. D. Kjærsgaard har rundet de første 10 år som importør af Case-entreprenørmaskiner. Virksomheden med base i Frejlev i det nordjyske slog skiltet op i en ny afdeling i Hornslet på Djursland i 2011. Siden har SDK ladet Case ekspandere til også at omfatte afdelinger i Karlslunde på Sjælland og Bornholm samt forhandling af maskinerne i det sydlige, vestlige og centrale Norge. Seneste skud bliver et Case Center med entreprenør- og landbrugsmaskiner i Ringsted, som vil stå klar i 2022.

Før importen af Case Construction i 2011, havde S. D. Kjærsgaard hovedsagelig fokus på landbruget. Det har fortsat stor betydning for virksomheden med salg af Case IH-landbrugsmaskiner. Men Ole Kjærsgaard havde et ønske om at udvide produktsortimentet. Og sønnen, Palle Kjærsgaard, var mere end lun på entreprenørdelen. Da muligheden så bød sig for 10 år siden, var Kjærsgaard’erne hurtige til at slå til.

Det går mildt sagt fornuftigt. I det afsluttende år har S. D. Kjærsgaard noteret en fordobling af salget af store gravemaskiner fra 13 tons og op. De mest solgte ligger i størrelsen fra 25 til 30 tons.

Senest har firmaet budt velkommen til Brian Storgaard som ny salgschef for Vestdanmark samt Simon Holt, der er salgschef i Østdanmark. 


Billedtekst:

Lene Thornholm fra CASE Construction har ansvar for forhandlerne i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Dermed var det hende, der mødte op med jubilæums-plakette til Palle Kjærsgaard og de nye salgschefer Brian Storgaard og Simon Holt.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk