Samme plov i by og på land

30-10-2017


Hans Møller Vej- og Parkmaskiner klar til vinter med ny multi-sneplov fra Letland

Det spiller ikke den store trille, om der skal køres landtur, eller der skal ryddes sne i bymidten, mener direktør Hans Møller, Hans Møller Vej- og Parkmaskiner i Støvring. Det er nemlig samme plov, der klarer skærene – tilmed med rengøringsskær. Den nordjyske maskinhandler har netop lanceret nyeste tiltag fra den lettiske producent Meiren, hvor der er tænkt nyt og anderledes på flere parametre.

”De nye plove i LSPN-serien har nyudviklet parallelløft i Hardox-stål. Plovene kan monteres på alle frontplader og er hydraulisk sideforskydelige i op til 1,5 meter. Det giver mulighed for netop at anvende samme plov, uanset om der skal køres inde i byen, eller det er veje udenfor byen, der skal ryddes for sne. Udenfor byen kører man simpelthen med ploven uden cylinderen til sideforskydning”, forklarer Hans Møller.

 

Fire bredder

Meiren Snow i den estiske hovedstad Tallinn, har adskillige år på bagen som producent af sneplove, og den danske importør har da også haft Meiren på menuen i en årrække. Hidtil har det været diagonalplove og V-plove, som Hans Møller Vej- og Parkmaskiner har solgt. Den nye LSPN-serie består af svingbare sideplove med hydraulisk justérbar skærvinkel. Serien består af fire modeller i forskellige bredder fra 310 til 420 cm.

”Arbejdsbredden spænder fra 265 til 380 cm, og Meiren-plovene har rengøringsskær i seks sektioner. Skæret er i øvrigt monteret med klemskinner uden huller, og der er tale om sikkerhedsklapskær med flex-klodser i kunststof. Løft af ploven sker med to joysticks og er i øvrigt radiostyret”, fortæller Hans Møller.

 

Billedtekster:

1.

Den nye Meiren-serie findes i fire bredder. Her er det LSPN 3404 med totalbredde på 340 cm.


2.

Nyudviklet svingbar sideplov med parallelløft i Hardox fra Meiren Snow i Estland. Ploven er klar til vintersæsonen hos den danske forhandlere, Hans Møller Vej- og Parkmaskiner.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk