Artikel fra marts 2022
Læs hele avisen

Scantruck alligevel klar med ScanMek

14-03-2022
Del artikel på


Corona-aflysning blev kun til corona-udsættelse – den traditionsrige messe vender tilbage fredag den 6. maj

Der bliver alligevel ScanMek også i 2022. Scantruck har besluttet at ændre aflysningen af årets messe i januar til blot at være en udsættelse til fredag den 6. maj.

”Det gjorde virkelig ondt, da vi i januar måtte aflyse for andet år i træk. Derfor er vi jublende lykkelige for, at vi kan ændre den seneste aflysning til bare at være en udsættelse med lige godt en tre måneder. Vi stiller op helt i den kendte stil med masser af både nye og brugte maskiner, tilbehør, godt til ganen for både store og små. Og ikke mindst lyst til en god handel”, siger markedschef Dennis Faurby hos Scantruck.

Sædvanligvis trækker ScanMek flere tusinde entreprenører, landmænd, maskinførere og andre maskininteresserede til det store maskinhus i Skive. 12 år i træk lykkedes det at holde ScanMek med pølser, øl og vand, varm suppe og maskinsnak til overflod. Indtil corona-situationen altså sparkede den 13. udgave til hjørnespark.

”Det – hjørnesparket – er hele Scantruck-holdet klar til at tage den 6. maj, hvor vi så står klar med nypudsede maskiner. Scantruck har et meget stort udvalg af maskiner med en omfangsrig importliste, der omfatter ikke færre end otte internationale maskinmærker. Fra alle typer entreprenørmaskiner til tre forskellige mærker i mandskabslifte”, siger Dennis Faurby.

En minilæssemaskine kan formentlig se frem til lidt af en stjernestatus på ScanMek 2022. Scantruck har netop haft premiere på verdens første batteridrevne Weycor-læsser, som firmaet selv har udviklet i samarbejde med Weycor-fabrikken i Tyskland. Maskinen vakte berettiget opsigt og interesse på det store åbent hus-arrangement Åben Maskinvej i Ringsted forleden. Nu kommer den også på hjemmebane i det jyske hovedkvarter.

 

Billedtekster:

1.

Scantruck melder klar til at finde balloner, god stemning, godt til maven og masser af mulighed for at sparke dæk og larvebånd frem til fredag den 6. maj, hvor ScanMek vender tilbage.

2.

Årets ScanMek er nu henlagt til en forårsmøde, og det bliver knapt så køligt som vanligt at kigge på udendørs maskiner.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk