Scantruck gør klar til jubilæums-ScanMek

14-12-2017

2018-udgaven bliver nummer 10 i rækken af Scantrucks egne maskinmesser

Internationalt rod i finanserne og nationalt rod i landbrugsmesserne fik i 2009 Scantruck til at sige ”Så kan vi selv”. Det har maskinfirmaet med hovedafdeling i Skive og en stor østdansk afdeling i Ringsted så gjort siden. Når portene slås op for ScanMek 2018 fredag den 19. og lørdag den 20. januar, er det tiende gang, der holdes ScanMek.

”Vi trodsede finanskrisen og en flytning af Agromek til november, da vi i 2009 besluttede at møde landmænd og entreprenører på vores egen udstilling. Det viste sig mildt sagt at være en bæredygtig idé. Siden har vi haft ScanMek fast i kalenderen hvert år i slutningen af januar. Det samme har de rigtig mange maskininteresserede, som vi gerne vil se til arrangementet”, siger salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

”ScanMek er vokset i både omfang, besøgstal og det antal maskiner, der er blevet tradition for, at der gives håndslag på under messen. Men det grundlæggende koncept er det samme. Vi vil gerne præsentere både nuværende og kommende kunder for de nyeste maskiner fra vore mange agenturer. Og samtidig skabe et mødested for fagfolk, uanset om de kommer fra landbruget, bygge- og anlægsbranchen eller industrien”, siger Claus Bjerregaard.

 

Masser af maskiner

Scantruck er importør og forhandler af en række af de mest markante maskinmærker. Komatsu byder på hele sortimentet af entreprenørmaskiner. Manitou er i front på verdensplan, når det gælder teleskoplæssere, truck og lifte.

Weycor og Mustang er to af de helt store mærker blandt de små læssemaskiner. Også irske McCloskey, som producerer knuse- og sortereanlæg, vil markere sig tydeligt på ScanMek.

Scantrucks nyeste agentur, de tyske lifte fra PB Platforms, fik debut i fjor og er naturligvis med på ScanMek igen.

”Foruden de nye maskiner med mange nye modeller, har vi et overflødighedshorn af brugte maskiner klar i Skandinaviens største brugtcenter. Vi véd af erfaring, at rigtig mange af ScenMek-gæsterne sætter kursen mod den store hal med flere hundrede topklargjorte maskiner”, fortæller Claus Bjerregaard.

 

Tilbehør og pølsemand

Foruden egne produkter, lader Scantruck også en række underleverandører komme til med deres forskellige udstyr og tilbehør til maskinerne.

Helt afgørende elementer i de foregående ni gange ScanMek er naturligvis også med i 2018-jubilæumsudgaven: Noget godt til ganen og maven. Der er tradition for, at pølsemanden kører i stilling med sin pølsevogn i en af hallerne. Lige så traditionelt rigges et telt til med servering af varm suppe ved brugtcentret.


Billedtekster:

1.

ScanMek har udviklet sig til et sandt tilløbsstykke. Masser af gæster, der kigger på masser af maskiner.

2.

Også på de udendørs arealer viser store maskiner sig frem fra deres bedste sider, når Scantruck byder til ScanMek. Den 19. og 20. januar sker det for 10. gang.

Læs mere på
www.scantruck.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk