Artikel fra december 2018
Læs hele avisen

Sort service til røde tilt

09-01-2019


Rototilt fornyer servicevognene på begge sider af Storebælt

Det foregår kulsort, når den danske Rototilt-repræsentant Skovteknik rykker ud med service og vedligehold af de røde, svenske tiltrotatorer. Men der kommer nu alligevel en faktura efterfølgende, lover salgskonsulent Jakob Møller Pedersen hos Skovteknik.

”Vores nye servicevogne er sorte. Det er indsatsen ikke. Vi har fornyet køretøjerne på begge sider af Storebælt og udstyret de nye biler med slangepressere, alskens måleudstyr, fittings og alt, hvad der i øvrigt kan stoppes i af relevant grej”, siger Jakob Møller Pedersen.


Vest for Storebælt er det Jannik Zimmermann, der er rullende servicesvend for Rototilt. Mod øst er det firmaet JJ Hydraulik i Mørkøv, der klarer udkald og løbende service for Rototilt, og montør Brian Jakobsen, der rykker ud i den nye sorte. De fynske Rototilt-brugere nyder bevågenhed fra begge servicevogne. Både Jannik Zimmermann og Brian Jakobsen er klar til en tur over den ene eller den anden bro, når der skal serviceres på øen i midten.

”Efterhånden har vi så mange Rototilt ude at køre landet over, at også JJ Hydraulik-bilen stort set kun beskæftiger sig med vores røde tiltrotatorer”, siger Jakob Møller Pedersen hos Skovteknik.

 

 

Billedtekster:

 

1.

To stort set identiske servicevogne. Begge læsset med grej og udstyr til at montere, servicere og vedligeholde Rototilt-tiltrotatorer. Den ene en Iveco med Brian Jakobsen og den anden en MAN med Janik Zimmermann.

 

2.

JJ Hydrauliks servicevogn med Brian Jakobsen er rykket ud på vegne af Rototilt.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk