Artikel fra marts 2024
Læs hele avisen

Steelwrist har taget hul på tredje generation

19-03-2024
Del artikel på

Den første nye tiltrotator-model præsenteret på nyt nordtysk Steelwrist-domicil i Hamburg - ventes med på E&H i Herning i juni

Det roterende stålhåndled, Steelwrist, er klar til at banke næven i markedet med nyt fra produktionsgangen. Den svenske producent tog forleden en adresse i brug også i nordtyske Hamburg, og her præsenterede Steelwrist-topchefen Stefan Stockhaus fabrikkens tredje generation af tiltrotatorer.

Den første model i den nye generation hedder XTR20 og var midtpunkt i en større produktlancering, som også omfattede blandt andet en ny serie af grabbe og en ny serie af hydrauliske komprimatorer med høj komprimeringskraft og lavt olieflow, og som passer under en tiltrotator.  

 

16-20 tons

XTR20 er målrettet mod gravemaskiner i spændet fra 16 til 20 tons. Den er blandt andet forsynet med LockSense, som er en ny, patenteret løsning til sikker låsning af arbejdsredskaberne. On-board smøresystemet OptiLube er en anden af de tekniske udviklinger i tredje generation af Steelwrist. XTR20 fås i øvrigt med både S60- og SQ60-koblinger og er designet til at give mulighed for en opgradering fra S60 til SQ60.

Den nye Steelwrist-afdeling i Hamburgs nordlige forstad Norderstedt rummer bpåde udstyr, reservedele og service-funktioner. Som det allerede er tilfældet med Steelwrist-hovedkvarteret ved Stockholm, kan Hamburg-grenen levere fra dag til dag.

Hos Steelwrist Danmark har key account manager Kristian Thomassen klar forventning om, at nyhederne fra lanceringen i Hamburg bliver at se på den danske entreprenørudstilling E&H 2024 i Herning fra den 13. til 15. juni i Herning.                                                             

 

Billedtekst:

Steelwrist har netop lanceret sin tredje generation af tiltrotatorer. I første omgang modellen XTR20.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk