Artikel fra november 2023
Læs hele avisen

Steelwrist roterer med andet end tilt

13-11-2023
Del artikel på

Svenskerne er også klar til at fjerne sne fra vintervejene

Der er andet og mere, end det brede program i tiltrotatorer til gravemaskiner fra 2 til 33 tons, der roterer hos den svenske producent Steelwrist. Fabrikken med hjemsted i Rosersberg nord for Stockholm får det også til at rotere lystigt i vintertiden, når der skal fjernes sne fra gader, stræder, fortove og pladser.

”Vi har også både faste og roterende fejemaskiner i produktsortimentet. De kan naturligvis bruges året rundt, uanset om der er sne eller ej. Fejemaskinerne klarer også rengøring for sand, grus, jord og skidt effektivt. Men hos mange har de naturligvis deres storhedstid, når sneen er faldet og skal væk igen”, siger Steelwrists country manager for Danmark, Jacob Flinthagen.

Steelwrists roterende fejemaskine får i de tre modeller SW1000, SW1500 og SW2000. Talbetegnelserne sækker over bredder én, halvanden og to meter, og alle tre går fint i spænd med maskiner fra 5 til 33 tons.

”Fejemaskinerne har hydrauliske motorer med dobbeltdrevne gear, som giver det nødvendige drejningsmoment, og alle tre størrelser har integreret afsætningssand”, siger Jacob Flinthagen.

For nogle år siden lancerede den svenske fabrik også en fejeløsning uden rotation, men som faktisk kører under tiltrotatoren. Den mekaniske, faste kost produceres i bredderne 1,80 og 2,50 meter under produktbetegnelserne FB1800 og FB2500 og fejer både skidt, kanel og sne, når de monteres på maskiner fra 2 til 20 tons.


Billedtekst:

 

Den er en Steelwrist og roterer, men den er ikke en tiltrotator. Svenskerne er også klar til at feje sne. 

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk