Stenderup gearer op på entreprenørmaskinerne

06-02-2017

Ny salgschef er første step i plan til kraftig forøgelse af markedsandele.

I øjeblikket fordeler omsætningen sig med omkring 90 procent på landbrugsmaskiner og 10 procent på entreprenørmaskiner hos maskinfirmaet Stenderup A/S ved Rødding i det sønderjyske. I 2025 skal salget af maskiner til entreprenørsektoren være lige så stort som til landbruget. Og landbrugssalget skal vel at mærke ikke dale.

Sådan er visionerne, fortæller Stenderups daglige leder, Troels Jensen, som netop har sagt goddag til en ny medarbejder med en absolut nøglerolle i planerne. Stenderup har ansat 31-årige Mads Ahlmann som ny salgschef for entreprenørdelen.

Mads Ahlmann er hentet uden for branchen, men bed til bolle i Stenderup med sit første salg af en minigraver allerede efter den første uge i firmaet. Han har tidligere solgt service- og energiløsninger for DLG og senest direkte til erhvervsvirksomheder for sikkerhedsvirksomheden GS4.

Den nye salgschef bor privat i Middelfart, og han får hele Danmark som operationsområde for salget af Sunward-minigravere og Gehl-minilæssere.

 

Markedsandele

”Mads Ahlmann skal sælge maskiner til entreprenørbranchen og kun til entreprenørbranchen. Landbruget tager andre sig af. Det betyder, at han kommer til at bide vi andre i haserne med salg af Gehl-minilæssere. Dem sælger vi nu én af til entreprenørbranchen hver gang, vi sælger ni til landbruget. Derfor er der noget at gå efter”, forklarer Troels Jensen.

Entreprenør-strategien hos Stenderup er at koncentrere sig om få produkter og satse på at tage markedsandele.

”Vi véd, at potentialet er stort, og vi tror på, at Mads Ahlmann virkelig kan gøre noget ved det. Vi har haft importen af Sunward-gravemaskinerne i nu ti år, og fabrikken har givet udtryk for, at den nu vil satse kraftigt på det europæiske marked med Danmark som model. Det sikrer os en særlig opbakning, og vi kan blandt andet sælge Sunward-minigravere med tre års garanti som standard”, fortæller Troels Jensen hos Stenderup A/S.

Læs mere på
stenderup.eu

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk