Artikel fra september 2016
Læs hele avisen

VAM udlejer maskiner

27-09-2016


Kubota er attraktive maskiner hos projektledere og medarbejdere

Entreprenørfirmaet VAM’s materielafdeling er i realiteten et udlejningsfirma med VAM’s projekter som kunder. Den organisering giver en høj udnyttelse af maskinparken, samtidig med at medarbejderne passer godt på materiellet.  Eventuelle skader skal nemlig betales af projektet, og det går ud over overskudsdelingen.

Materielchef Tonni Rehmeier har netop købt tre Kubota KX057-4 gravemaskiner på hver 6,0 tons alle forsynet med powertilt og leveret af Løwener, som har importen af Kubota gravemaskiner i Danmark.

- Kubota KX057-4 er en maskine, som passer rigtig godt, når vi arbejder med huskloak. Den kan som regel komme til i baghaven, og har samtidig en stor kapacitet. Vi har haft Kubota i mange år og har lige nu 15 Kubota op til 8,0 ton. De er attraktive hos medarbejderne, og jeg tror på, at det er en god, stærk maskine i den rigtige størrelse. Ved handlen blev vi opmærksomme på, at Kubota har eksempelvis aircondition og kode på nøglerne som standard, hvor det var ekstraudstyr på andre fabrikater, fortæller Tonni Rehmeier.

- Vi laver meget kloakarbejde, vandafledning og forsyningsledninger, og vi har også en gartnerafdeling, som benytter disse maskiner. Gartnerafdelingen udfører en del reetablering efter de øvrige afdelinger i firmaet, og de nye maskiner kommer også til at køre med flisetang.

De nye maskiner erstatter to ca. 10 år gamle Kubota-maskiner og én af et andet fabrikat, som ikke har kørt ret mange timer.

- Vi tager altid maskinerne hjem omkring til klargøring. Vi har overskudsdeling her i firmaet, men også på det enkelte projekt, så de lejer kun maskiner, når de skal bruge dem, fortæller Tonny Rehmeier.

VAM A/S har i dag ca. 130 medarbejdere og har gennemført en konstant vækst gennem mange år.

VAM A/S har flere langvarige aftaler med forsyningsselskaber og kloakeringsprojekter over flere år. Det lægger en stabil bund under ordretilgangen og er basis for den konstante vækst stort set uanset konjunkturerne.

Læs mere på
loewener.dk

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk