Vest udvider mod syd

27-02-2018I forvejen er der godt gang i afdelingen mod nord for PV-Udlejning i Ølstykke

Vest kigger mod både nord og syd. For hovedmarkedet er mod øst.

Det handler om alle verdenshjørner hos udlejningsfirmaet PV-Udlejning med hovedafdeling i Ølstykke. Firmaets første satellit blev åbnet som nordlig bastion i Hillerød i 2012. Nu lægger indehaver Peter Vest an til en ny afdeling syd for Ølstykke. Strategisk godt for at pleje den voksende kundekreds – mod øst.

”Vi skal være på indfaldsvejene til København. Det er København og omegn, vi lever af”, forklarer direktør og indehaver Peter Vest.

Den nye afdeling kommer ikke til at åbne uden varer på hylderne. Peter Vest har allerede givet håndslag på en solid sending maskiner fra Stemas’ sjællandske afdeling i Køge. Ikke færre end 24 minigraver og minilæssere i ét hug – plus det løse i form af rotortilt, hydraulikhamre og andet tilbehør.

”Når vi er færdige med at købe ind, vil det være vores største indkøb nogensinde. Og Stemas er klart vores største leverandør, som i øvrigt også er servicepartner for PV-Udlejning. Vi satser meget på at levere den bedste service til kunderne, og det indbefatter naturligvis, at maskinlejeren hurtigt kommer op at køre igen, hvis der sker noget med maskinen. Det sørger Stemas for”, siger Peter Vest.

 

Videre ud på markedet

Det var distriktschef Hans Peter Stoffer hos Stemas, der modtog bestillingssedlen fra den sjællandske udlejer. I alt 17 styk Yanmar gravemaskiner over et bredt spekter fra 1235 kg op til 10 tons. Hertil syv Weidemann-læssemaskiner fra to tons til 4200 kg.

”Når vi udvider butikken med en ekstra afdeling, sker det simpelthen på forespørgsel. Kunderne har fortalt os, at vi også bør være sydligere end Ølstykke, så det kommer vi nu. Vi skal videre ud på markedet. Og heldigvis er det ikke altid kun prisen, der er afgørende ved udlejning af maskiner. Kunderne efterspørger også god service”, siger Peter Vest.

Det er 22 år siden, Peter Vest sammen med sin far, Hans Vest, stak pælene i jorden til udlejningsvirksomheden, som dengang ikke havde en eneste entreprenørmaskine på udlejningslisten. Det handlede om mobiltoiletter, og i en lang årrække kiggede man da også forgæves både på Google og i telefonbogen efter PV-Udlejning. Firmaet hed P.V. Mobiltoiletudlejning.

”Man kan roligt sige, at jeg startede med at være på spanden”, griner Peter Vest.

 

Behov for maskiner

”Det er vi så ikke længere. I 2008 udvidede vi til også at leje entreprenørmaskiner ud. Det skete på opfordring fra mange håndværkskunder, som lejede toiletter og badevogne til byggepladserne. Når de lejede alligevel, kunne de også lige så godt få maskiner med”, siger Peter Vest.

Fire år senere fik udlejningsfirmaet i Ølstykke ny status, da P.V. Mobiltoiletudlejning blev til et aktieselskab og samtidig tog navneforandring til PV-Udlejning A/S. Det var samme år, Peter Vest kiggede mod nord og lavede en afdeling i Hillerød.

”Nu kigger vi så også mod syd med den nye afdeling, som i øvrigt bliver efter nøjagtig samme koncept som de andre afdelinger. Hvad der siden skal ske, må fremtiden vise. Vi har en forretningsstrategi, som bevirker, at man absolut vil se mere til os fremover. Men vi er nok lidt gammeldags og mener, at det ikke skal gå hurtigere, end at vi selv kan følge med”, fastslår Peter Vest.

 

Vest i øst

Den nye afdeling af PV-Udlejning A/S bemandes med afdelingsleder, mekanikere, klargøringsfolk og vaskefolk, nøjagtig som i Hillerød og hovedkvarteret i Ølstykke. Inklusive den kommende afdelingsleder har Peter Vest nu 16 mand på lønningslisten. Når alle nye PV-folk er på plads i den nye, sydlige forpost, runder antallet de 20 medarbejdere.

I øvrigt har Vest også en afdeling i øst. I 2015 åbnede Peter Vest en afdeling i Ystad i Sverige under navnet PV-Uthyrning AB. Her holder han sig dog udelukkende til udlejning af mobiltoiletter, bad- og toiletvogne samt kontorvogne.


Billedtekster:

1.

Peter Vest er ikke ukendt med Yanmar-gravemaskiner, som i forvejen står på udlejningslisten hos PV-Udlejning. Nu er 17 nye på vej sammen med syv Weidemann-læssemaskiner. Her er Peter Vest (til højre) sammen med lederen af den nye afdeling i syd, Ken Kock.

2.

PV-skiltet er allerede på fronten både i hovedafdelingen i Ølstykke og mod nord i Hillerød. Nu lægger PV-Udlejning an til også at få en adresse syd for Ølstykke.

3.

Peter Vest (til højre) er i øjeblikket i gang med det, der bliver firmaets største indkøb nogensinde. Der købes også ind til en helt ny afdeling af PV-Udlejning.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 86 80 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk