Artikel fra januar 2023
Læs hele avisen

Zeppelin Rental køber stort og laver aftale på højtryk

14-01-2023Udlejningsvirksomheden henter 86 Manitou- og Weycor-maskiner hos Scantruck og bliver tillige Danmarks største udbyder af mobile højtryksanlæg

Der skal højtryk både på udlejningen af Manitou-bomlifte og minilæssere fra såvel Manitou som Weycor hos Zeppelin Rental. Og så skal der samtidig højtryk på – højtryk. Udlejningsvirksomheden har købt stort ind hos Scantruck A/S, som er importør af både Manitou og Weycor. Og så har Zeppelin Rental indgået en partnerskabsaftale med Dansk Industri Service, som gør firmaet til Danmarks største udbyder af mobile højtryksanlæg.

Hos Scantruck A/S fik salgskonsulent Michael Lehnshøj god grund til sved på panden, da Zeppelin Rentals general manager Lasse Ludvigsen mødte op med en indkøbsliste med ikke færre end 86 maskiner.

”Vi har allerede fået en del af maskinerne, og Scantruck lægger nu an til at forsyne os med de resterende. Zeppelin Rental er i tæt familie med Caterpillar og har naturligvis hele Cat-programmet. Men når det gælder minilæssere op til 5,5 tons og bomlifte, leverer Scantruck. Vi får minilæssere fra både Manitou og Weycor, og bomliftene kommer fra Manitou”, fortæller Lasse Ludvigsen.

De mange bomlifte hos Zeppelin Rental breder sig bredt over Manitous omfattende program med arbejdshøjder fra 12 til 28 meter. Med minilæssere dækker Manitou spændet fra 1,5 til 2,7 tons, og herfra kommer Weycor på banen med gummihjulslæssere op til 5,5 tons. Totalt producerer det tyske mærke 17 forskellige modeller af læssere fra 2,5 til 15 tons.

 

Højtryks-samarbejde

Aftalen med Dansk Industri Service er kommet i stand på baggrund af Zeppelin Rentals strategiske forretningsmodel om at indgå og støtte partnerskabsaftaler. Virksomheden oplever stigende efterspørgsel på mobile højtryksanlæg. Det seneste par år har Zeppelin Rental indkøbt flere af disse anlæg, og de to virksomheder har herigennem oparbejdet en stor tillid til hinanden, som nu resulterer i et endnu tættere samarbejde. Med den nye aftale bliver Zeppelin Rental den største udbyder på markedet af mobile højtryksanlæg.

”Mange af vores kunder vil gerne leje hedvandsrensere i alle størrelser. Partnerskabet med Dansk Industri Service betyder, at vi yderligere kan styrke vores sortiment og efterkomme efterspørgslen på mobile højtryksanlæg i alle vores afdelinger, siger Gudmundur Ægisson, som er operations manager hos Zeppelin Rental.

Dansk Industri Service A/S har været på markedet i mere end 32 år med mobile højtryksanlæg, både til salg og udlejning. Men firmaets grundlægger og ejer, Mads Jon Andersen, ønsker i stigende grad at rette fokus mod specialløsninger.

”Dermed rækker min tid ikke til også at have en udlejningsafdeling. Med Zeppelin Rental har jeg fundet en seriøs og professionel samarbejdspartner, som går lige så højt op i høj kundeservice og kvalitet, som jeg gør og har gjort lige siden, jeg stiftede virksomheden. Så jeg vurderer, at udlejningen af anlæggene er i gode hænder”, siger Mads Jon Andersen.

 

To år for Zeppelin Rental

Service af højtryksanlæggene udføres forsat af Dansk Industri Service A/S for, at den høje driftssikkerhed kan opretholdes. Udlejning foregår så gennem Zeppelin Rentals landsdækkende afdelinger.

Det er kun godt to år siden, Zeppelin Danmark A/S etablerede Zeppelin Rental med hovedafdeling i Brøndby. Firmaet fulgte op med en jysk afdeling i Fredericia, og 1. april 2022 åbnede for virksomheden nok en udlejningsafdeling i Rødby med henblik på at servicere gigant-byggeriet af Femern Bælt-forbindelsen optimalt med maskinkraft.

”Omkring 1. marts åbner vi yderligere en jysk afdeling på Pindsmøllevej i Hørning ved Aarhus. Selv om konkurrencen i udlejningsbranchen er ganske hård, har vi det faktisk rigtig fint, og vi kan se, at der er brug for os”, siger general manager Lasse Ludvigsen.


Billedtekster:

1.

Både Manitou- og Weycor-maskiner i mange størrelser og modeller gøres nu klar hos Scantruck til levering hos Zeppelin. Her fra venstre salgskonsulent Michael Lehnshøj, Scantruck, med operations manager Gudmundur Ægisson og general manager Lasse Ludvigsen, begge Zeppelin Rental.

2.

Zeppelin Rentals general manager Lasse Ludvigsen – tog på storindkøb hos Scantruck og forsynede udlejningsvirksomheden med 86 nye Manitou- og Weycor-maskiner.

3.

Mads Jon Andersen fra Dansk Industri Service (til venstre) giver hånd på det nye samarbejde til Gudmundur Ægisson, Zeppelin Rental.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk