Artikel fra august 2018
Læs hele avisen

300 svenske heste på midtjysk græs

24-08-2018
Del artikel på

Ljungbys 15 tons gummiged viste sig frem på Græsland med diverse og lidt ekstra

Der var skruet op både for charmen og for de ekstra kvaliteter, da direktør Poul Kruse og salgschef Lars Nielsen fra Ljungby Danmark sendte 300 svenske heste på græs i det midtjyske. Ljungby benyttede udstillingen Græsland på et 46 hektar stort areal ved Karup til at lufte gummigeden Ljungby L15, som er den svenske fabriks mest populære i rækken af maskiner fra 9 til 30 tons.

”Vi vil godt vise L15’eren frem med diverse og lidt ekstra. Det mener vi, at maskinarrangementet Græsland er en god mulighed for”, siger direktør Poul Kruse.

”Foruden den affjedrede kabine, hydraulisk dørlukning og andre Ljungby-specialiteter, har vi udstyret denne maskine med 750-dækmontering med traktormønster, og den leveres tillige med mulighed for 90 liter ekstra brændstoftank, så der bliver i alt 300 liter at køre med. Også hitchkrog og trepunktophæng står på listen over muligheder. Og så har L15’eren skovl med åbningsvinkel på hele 107 grader. Det betyder, at maskinen kan hjælpe sig selv fri, hvis den kører fast”, fortæller Poul Kruse. 

Billedtekst:

Salgschef Lars Nielsen og i skovlen direktør Poul Kruse tog 300 svenske heste med til det store maskinarrangement Græsland ved Karup i Midtjylland.

Læs mere på

Måske er du også interesseret i..

Maskin- & Materiel Magasinet · Telefon 20 86 44 99 · E-mail: redaktionen@mmm-online.dk